Ammattiliittojen työvalmennus auttaa ihmisiä onnistumaan työelämässä

Tehtävämme on auttaa AKAVA:n, STTK:n ja SAK:n jäsenliittoja omien jäsenten ammatillisessa edunvalvonnassa työvalmennuksen keinoin. Tuemme jäseniä työuran jokaisessa käänteessä. Tutustu tarinaamme eli mistä toiminta lähti liikkeelle!

 

YLI

4500

valmennustuntia

YLI

3500

asiakasta

PALAUTTEEMME

4,62 / 5

 

 

Palvelujemme avulla kaikki valmennettavat, maantieteellisestä sijainnista riippumatta, pääsevät hyödyntämään palvelua helposti ja vaivattomasti, silloin kuin se heille parhaiten sopii. Asiakkaille kynnys osallistua valmennukseen on matala, mutta eniten palautetta saamme siitä, että palveluistamme on aidosti ollut hyötyä.

Tää on ollut tosi hyvä tuki. Kerron eteenpäin! On ollut tosi ihana tilittää omia asioita. Ammatti-ihmisen kanssa näitä saa aivan uudella tavalla jäsennettyä.
Kaikki asiat toimivat urapalvelussa erittäin hyvin. Valmentajan ammattitaito oli hyvää. Hänen lähestymistapansa ja neuvot olivat hyviä. Erityisesti keskustelevat ja ohjaava valmennustyyli oli hyvä ja miellyttävä. Se antoi ajatuksia ja avasi “hakemusprosessia”. Sähköinen ajanvaraus kätevä ja toimiva. Tekstiviestimuistutus hyvä. Kaikki toimi hyvin ja palvelu oli loistavaa!
Erinomaisia vinkkejä. Minulle jäi viime keskustelusta todella energinen olo. Käytännön neuvot tärkeitä. Olen tosi tyytyväinen että varasin ajan. Kiitos paljon avusta, sain paljon hyviä vinkkejä, joilla pääsen nyt eteenpäin.

UP Blogissa