Työnhakuklubi - tuo työnhakuvinkit ja vertaistuen kotisohvallesi

UP Partners järjestää yhteistyössä useamman AKAVAn liiton kanssa verkkopohjaisen työnhaun vertaistukiryhmän. Valmennus käynnistyy 19.2.2016 ja kestää 3 kuukautta.

Onko tämä vertaistukiryhmä sinulle?

Olet työtön tai työttömyysuhan alainen aktiivinen työnhakija. Olet hakenut töitä, mutta et ole vielä löytänyt ratkaisua omaan tilanteeseesi. Olet jäsenenä liitossa, joka kurssin tarjoaa. Haluat osallistua vertaisryhmän toimintaa ja tukea myös muita samassa tilanteessa olevia.

Mitä voit odottaa TyönhakuKlubilta?

TyönhakuKlubi tarjoaa 3 kk ajaksi vertaistukiryhmän sekä valmentajalta tuen oman ratkaisun löytämiseen. Valmennus toteutetaan suojatussa verkkopalvelussa videoiden, itsenäisten tehtävien ja pienryhmätehtävien avulla. Uusi teema avautuu viikoittain ja edellyttää minimi 3 tunnin työpanosta per viikko.

Merkitse verkkoseminaari kalenteriisi

Verkkoseminaarit valmentajan johdolla pidetään joka toinen viikko perjantaisin klo 10, 4.3., 18.3., 1.4., 15.4., 29.4., 13.5.2016. Verkkoseminaareissa osallistujat voivat esittää kysymyksiä valmentajalle rennosti keskustellen. Ne eivät ole luentoja.

Vertaisryhmän tavoite

Tavoitteena ovat konkreettiset tulokset: aktiivinen työnhaku yhdessä vertaisryhmän kanssa, työllistyminen tai muu uudelleen sijoittuminen työmarkkinoille (esim. kouluttautumisväylä uudelle uralle).

Mistä ajatus Työnhakuklubiin on lähtenyt? 

Työnhakuryhmiä on tutkittu 1970-luvulta lähtien ja tulokset osoittavat, että ryhmät ovat tehokas tapa tukea työllistymistä. Amerikassa 70-luvulla työnhakuryhmien osallistujista jopa 90% työllistyi. Suomessa kasvotusten kokoontuvassa 10 viikon vertaisvalmennuksessa (OTTY ry), tulokset ovat 60% luokkaa (n=300). Vertaistuella saavutetaan aivan erityisiä tuloksia työnhaussa.

Ilmoittaudu mukaan Työnhakuklubiin

Ilmoittaudu kirjautumalla oman liittosi verkkopalveluun. Jäsenyyden tarkistusta varten tarvitset jäsennumerosi.
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut
MMA
LAL
YKL
Metsänhoitajaliitto

Lisätietoja saat liitosi yhteyshenkilöltä: 

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut
hanna.meriluoto@yhteiskunta-ala.fi
p. 010 231 0352

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset
jouni.roksa@mma.fi
p. 020 122 4404

Luonnontieteiden Akateemisten liitto
Ympäristöasiantuntijoiden Keskusliitto
Metsänhoitajaliitto

suvi.liikkanen@luonnontieteilijat.fi
p. 09 2511 1663 tai 050 382 9263