Työnhakuklubi - tuo työnhakuvinkit ja vertaistuen kotisohvallesi

UP Partners järjestää Lakimiesliiton kanssa verkkopohjaisen työnhaun vertaistukiryhmän. Valmennus käynnistyy 19.2.2016 ja kestää 3 kuukautta.

Onko tämä vertaisryhmä sinulle?

Olet aktiivinen työnhakija. Haluat kertoa omasta osaamisestasi vakuuttavasti, haluat erottua massasta ja kaipaat tehokkuutta työnhakuusi. Haluat osallistua vertaisryhmän toimintaa ja tukea muita samassa tilanteessa olevia.

Mitä voit odottaa TyönhakuKlubilta?

TyönhakuKlubi tarjoaa 3 kk ajaksi vertaistukiryhmän sekä valmentajalta tuen oman ratkaisun löytämiseen. Valmennus toteutetaan suojatussa verkkopalvelussa videoiden, itsenäisten tehtävien ja pienryhmätehtävien avulla. Lisätukena ovat verkkoseminaarit valmentajan kanssa. Uusi teema avautuu viikoittain ja edellyttää minimi 3 tunnin työpanosta per viikko.

Merkitse verkkoseminaarit kalenteriisi

Verkkoseminaarit valmentajan johdolla pidetään joka toinen viikko perjantaisin klo 12, 4.3., 18.3., 1.4., 15.4., 29.4., 13.5.2016. Verkkoseminaareissa osallistujat voivat esittää kysymyksiä valmentajalle rennosti keskustellen. Ne eivät ole luentoja.

Vertaisryhmän tavoite

Tavoitteena ovat konkreettiset tulokset: aktiivinen työnhaku yhdessä vertaisryhmän kanssa, työllistyminen tai muu uudelleen sijoittuminen työmarkkinoille (esim. kouluttautumisväylä uudelle uralle tai yrittäjyys).

Mistä ajatus Työnhakuklubiin on lähtenyt? 

Työnhakuryhmiä on tutkittu 1970-luvulta lähtien ja tulokset osoittavat, että ryhmät ovat tehokas tapa tukea työllistymistä. Amerikassa 70-luvulla työnhakuryhmien osallistujista jopa 90% työllistyi. Suomessa kasvotusten kokoontuvassa 10 viikon vertaisvalmennuksessa (OTTY ry), tulokset ovat 60% luokkaa (n=300). Vertaistuella saavutetaan aivan erityisiä tuloksia työnhaussa.

Ilmoittaudu mukaan Työnhakuklubiin

Ilmoittaudu kirjautumalla oman liittosi verkkopalveluun. Jäsenyyden tarkistusta varten tarvitset jäsennumerosi.
Lakimiesliiton urapalvelut
 

Lisätietoja saat liitosi yhteyshenkilöltä: 

Lakimiesliitto
eero.blafield@lakimiesliitto.fi
p. 041 458 0021