EGR-asiakas! Syksyn video-CV -päivät on julkistettu

 

Video-CV, kammottava(ko) ajatus?

Videon merkitys työnhaussa kasvaa jatkuvasti. Olet miettinyt repäiseväsi ja tekeväsi video-CV:n, kunhan vain joku auttaisi sen teossa.  Nyt apua on tarjolla ja EGR:n piiriin kuuluville vieläpä ihan ilmaiseksi! UP Partners on virtuaalinen valmennusyritys, joka tuottaa uravalmennuksia erityisesti korkeasti koulutetuille, toki muillekin. Seuraamme vahvasti työnhaun trendejä ja kehotamme kaikkia kokeilemaan jatkuvasti yleistyvää Video-CV:n tekoa.

Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi kaikki EGR:n piiriin kuuluvat Video-CV -valmennuksiimme & kuvauspäiviin Tampereelle 20.9. ja Saloon ja Helsinkiin 25.9. Valmennus, videon kuvaus, editointi ja tallenne ovat Sinulle maksuttomia.

Kuvausaikoja on tarjolla joustavasti myös työvelvoitteisille.

Sisältö:

  1. Video-CV:n sisältö kuntoon – hissipuheen rakentaminen, videovalmennus
  2. Hissipuheen luonti – uravalmentaja antaa kommentit puheestasi
  3. Videokuvaus – videokuvaajamme ottaa sinusta videon ammattimaisesti valaistuna ja äänitettynä
  4. Editointi – kuvausten jälkeen kuvaajamme editoi videon sinulle
  5. Valmis video – lähetetään sinulle sähköpostitse. Tämän jälkeen voit lähettää videon mahdollisille työnantajille

UP Partners on tunnettu laadukkaista palveluistaan. Tästä syystä yrityksemme käyttää parasta mahdollista videokuvaajaa priiman laadun takaamiseksi. Videokuvaajamme Salla Sorri (taiteen maisteri: videokuvaus, ohjaus ym.) on tunnettu laadustaan ja hän on ollut ehdolla mm. Cannesin elokuvajuhlilla parhaasta ohjauksesta. Portugalin elokuvafestivaaleilta kuvaajamme poistui palkintopokaali kainalossaan!  Priiman kuvausjälkensä lisäksi Salla puhuu useaa eri kieltä, joten hän pystyy ohjeistamaan kuvattavaa niin englannin kuin venäjänkin kielellä. Video-CV -kuvauksiin tulleet ovat kiitelleet Sallan erittäin rauhallista ja lämmintä persoonaa. Hän osaa huomioida jokaisen kuvattavan tarpeet ja kannustaa positiivisesti.

Ketkä ovat oikeutettuja ilmoittautumaan?

”Massairtisanomisen” kohdanneet (esim. Microsoft, Nokia, Helsingin yliopisto), ovat usein oikeutettuja Euroopan globalisaatiorahaston rahoittamaan valmennukseen. Varmista oikeutesi oman alueesi asiantuntijaltasi:  www.egr.fi. Jos olet EGR-tukeen oikeutettu, kirjaudu suoraan verkkopalveluumme www.urapalvelut.fi/egr.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset videocv@uppartners.fi

Ilmoittautuminen 18.9. mennessä. Tapahtumiin otetaan 30 ensimmäistä ilmoittautunutta!