UP Partners tarjoaa puhelin-, video- ja verkkovalmennuksia ammattiliitoille ja yrityksille. Käytämme työssämme laadukkaita ja kotimaisia verkkopohjaisia työvälineitä. Valmentajamme ovat osaavia ja kokeneita alan ammattilaisia. 

 

Valmennustyön johtolangat

Luottamuksellisuus:
Valmennuskeskustelut, joita asiakkaiden kanssa käymme ovat täysin luottamuksellisia.

Sydämellisyys: 
Luomme aitoja asiakaskohtaamisia kuunnellen, arvostaen ja vahvuuksiin keskittyen, koska työtämme ohjaa motiivi palvella asiakasta parhaamme mukaan.

Ammattitaito: 
Kehitämme osaamistamme, työmme prosesseja ja uusia työkaluja, koska haluamme tarjota laadukasta ja ammattimaista palvelua asiakkaillemme.


Asiakasvastuu & Valmennus

 

Heidi Viljamaa, Toimitusjohtaja, Asiakasvastuu, Valmennus
p. 050 545 8501

Heidi on virtuaalivalmennuksen työkalujen ja metodien kehittämiseen erikoistunut työ- ja organisaatiopsykologi. Työkaluja Heidi on kehittänyt Oikotien, Monsterin, johdon konsulttien ja ammattiliittojen kanssa. Heidi on toiminut jo 20 vuoden ajan yrittäjänä, freelancer verkoston esimiehenä sekä ura- ja työnhakuvalmentajana. Heidi on UP Partners yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja.
 

susan_calonius.jpg

Susan Calonius, Asiakasvastuu, Koulutukset, Valmennus
p. 040 681 8386

Susan Calonius on teologi, kouluttaja ja valmentaja vuosimallia -78. Susanin intohimona on työnhakuasiakirjojen pilkuntarkka viilaaminen, sosiaalisen median käyttö työnhaussa ja verkostointi. Tästä intohimosta ovat hyötyneet valmennettavat, joita Susan on auttanut saamaan tavoitteidensa mukaisen työpaikan. Susan valmentaa ja auttaa kaikkia työnhakijoita, erityisesti akateemiset ja luovien alojen ihmiset ovat saaneet nauttia hänen rautaisesta ammattitaidostaan.

Isa Karlsson, Asiakasvastuu, Viestintä, Valmennus
p. 040 839 0246

Isa Karlsson on ura- ja työnhakuvalmentaja, kouluttaja ja puhuja. Isan tavoitteena on tehdä jokaisesta oman alansa osaajasta tunnistettava asiantuntija niin diginä kuin livenäkin.
Hän antaa jokaiselle valmennettavalle konkreettiset työkalut, kuinka vahvistaa antamaansa viestiä omasta ammattitaidosta ja vahvuuksista. Päämääränä on viestiä johdonmukaisesti, aidosti ja uskottavasti niin työnhaussa kuin liike-elämässä muutenkin.
 

Anni Viita, Asiakasvastuu, Tuotekehitys, Valmennus
p. +358 44 504 6629

Anni Viita on innostava uravalmentaja ja kouluttaja sekä psykologi ja työyhteisösovittelija. Asiakkaat rakastavat Annin valoisaa ja energistä työskentelyotetta, jolla Anni kohtaa valmennettavansa.

Annin intohimoina ovat motivaation ja merkityksellisyyden psykologia sekä vaikuttavien koulutuskokonaisuuksien toteutus. Sovittelu- ja työyhteisötyössä Annia viehättää yhteisöjen solmukohtien avautuminen ja yhteyden löytyminen.
 

Krista Kohtakangas, Tutkimus, Valmennus
p. +358 50 312 3889

Krista on uravalmentaja, joka rakastaa työtään. Krista tekee väitöskirjaa työn armollisuudesta ja armollisuus näkyy myös hänen valmennustyössään.  Valmentajana Krista on helposti lähestyvä ja hän osaa kaivaa valmennettavien vahvuudet esiin. Kansainvälisyys, yliopistomaailma ja yrittäjyys ovat hänelle tuttuja teemoja armollisuuden lisäksi. Kristalla on missio: Tehdä tohtorikoulutuksen arvoa tunnetummaksi työelämässä. Valmennettavat kiittelevät Kristaa konkreettisista työvälineistä, joista on apua urasuunnittelussa.
 

Salla Sorri

Laadukkaiden videoidemme takana on elokuvaohjaaja ja kuvaaja Salla Sorri. Tiimimme kutsuu Sallaa SuperSallaksi – eikä syyttä. SuperSallamme ei ole mikään harrastelijakuvaaja, vaan hän on todellinen ammattilainen, jonka kuvausjälki on asiakkaidemmekin mukaan priimaa! Aalto yliopisto on myös tunnistanut tämän talentin ja halusi hänet elokuvaohjaajan koulutukseen, jonne otetaan vuosittain 2 opiskelijaa! Salla on niittänyt mainetta ulkomailla, mm. Cannesissa hän on ollut ehdolla parhaasta ohjauksesta ja Lissabonin kansainvälisestä elokuvajuhlasta Salla poistui voittopokaali käsissään. Sallalla on ilmiömäinen kyky saada ihmiset rentoutumaan kameran edessä ja hän saa kuvattavistaan parhaat palat videolle. Multitalenttimme ohjeistaa asiakkaitamme sujuvasti kuudella eri kielellä, joten hän auttaa ja videoi kansainväliseen menestykseen tähtääviä yrityksiäkin erittäin mielellään. Vapaa-ajallaan Salla energisoituu Aikidosalilla. Töissä hän on aina ZEN!
 

Matti Henttinen, UP-tiimin mentorointi, mentaalivalmennus

Matti Henttinen on mentaalivalmentaja, jonka fokuksena on työhyvinvointi ja urheilijoiden henkinen valmennus. Hän auttaa niin yritys- kuin urheilumaailmankin tiimejä kehittymään ja säilyttämään työskentelyintonsa.

Matti on vaikuttanut työhyvinvoinnin ja mentaalivalmennuksen kentällä jo vuodesta 1995 vetämällä erilaisia johtamisen, oppimisen ja vuorovaikutustaitojen koulutuksia ja valmennusprosesseja. Hänen referenssilistansa on erittäin vakuuttava. Eduskunta, Neste, Helsingin kaupunki ja monet muut organisaatiot ovat nauttineet hänen työelämävalmennusprosesseistaan.

Matti tunnetaan myös työstään yli 200 huippu-urheilijan, heidän valmentajien ja perheiden mentaalivalmentajana yli 20 yksilö- ja joukkuelajissa. Hänen osaamisestaan ovat nauttineet mm. Muodostelmaluistelun MM-kulta joukkueet (Team Fintastic & Rockettes), cheerleaderit, alppihiihtäjät, yleisurheilijat, tennispelaajat ja Kansallisoopperan balettitanssijat. 

Vahva asiantuntemus, rento olemus ja filosofinen viisaus ovat Matin tavaramerkki. Hän osaa todella ottaa yleisönsä ja haastaa kuulijan uudenlaiseen ajatteluun. Ilmiömäisen tarinankerrontataitonsa ansiosta hänen viisaudet painuvat kuulijan mieleen ja tuottavat tuloksia. Matti antaa siivet, joilla lentää menestykseen!

 

Novetos - Esimiesvalmennus

UP Partners ja inhimillisen johtamisen uranuurtaja Novetos ovat tuottaneet verkkokurssin, joka valmentaa kehittämään esimiestaitoja. Osallistujaryhmä tarjoaa vertaistukea ja ajatustenvaihtoa esimiestyön arjesta, huippuhetkistä ja haastavista tilanteista. Kysy lisää esimiestyön verkkokurssista Sonja Grönlund-Lamminsalolta, p. +358 400 507516 ja lue lisää kumppanistamme...

 UP Tools - Teknologiakumppani

Käytämme työssämme laadukkaita ja kotimaisia verkkopohjaisia työvälineitä, joita kehittää UP Tools Oy. Jo vuosia olemme hakeneet tehokkuutta, tuloksellisuutta ja systemaattisuutta omiin valmennusprosesseihimme. Työkalujen avulla saamme syvyyttä valmennuskeskusteluihin ja toteutamme virtuaalivalmennuksia suurillekin asiakasmäärille erinomaisin palauttein. Lue lisää kumppanistamme...