UP Partners tarjoaa puhelin-, video- ja verkkovalmennuksia ammattiliitoille ja yrityksille. Käytämme työssämme laadukkaita ja kotimaisia verkkopohjaisia työvälineitä. Valmentajamme ovat osaavia ja kokeneita alan ammattilaisia. 

 

Valmennustyön johtolangat

Luottamuksellisuus:
Valmennuskeskustelut, joita asiakkaiden kanssa käymme ovat täysin luottamuksellisia.

Sydämellisyys: 
Luomme aitoja asiakaskohtaamisia kuunnellen, arvostaen ja vahvuuksiin keskittyen, koska työtämme ohjaa motiivi palvella asiakasta parhaamme mukaan.

Ammattitaito: 
Kehitämme osaamistamme, työmme prosesseja ja uusia työkaluja, koska haluamme tarjota laadukasta ja ammattimaista palvelua asiakkaillemme.


Asiakasvastuu & Valmennus

 

Heidi Viljamaa, Toimitusjohtaja, Asiakasvastuu, Valmennus
p. 050 545 8501

Heidi on virtuaalivalmennuksen työkalujen ja metodien kehittämiseen erikoistunut työ- ja organisaatiopsykologi. Työkaluja Heidi on kehittänyt Oikotien, Monsterin, johdon konsulttien ja ammattiliittojen kanssa. Heidi on toiminut jo 20 vuoden ajan yrittäjänä, freelancer verkoston esimiehenä sekä ura- ja työnhakuvalmentajana. Heidi on UP Partners yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja.
 

susan_calonius.jpg

Susan Calonius, Asiakasvastuu, Koulutukset, Valmennus
p. 040 681 8386

Susan Calonius on teologi, kouluttaja ja valmentaja vuosimallia -78. Susanin intohimona on työnhakuasiakirjojen pilkuntarkka viilaaminen, sosiaalisen median käyttö työnhaussa ja verkostointi. Tästä intohimosta ovat hyötyneet valmennettavat, joita Susan on auttanut saamaan tavoitteidensa mukaisen työpaikan. Susan valmentaa ja auttaa kaikkia työnhakijoita, erityisesti akateemiset ja luovien alojen ihmiset ovat saaneet nauttia hänen rautaisesta ammattitaidostaan.

profiilikuva-1.png

Salli Joutsenoja, Asiakasvastuu, Valmennus
p. 050 350 4718

Salli on filosofian maisteri, kielitieteilijä ja ammatillinen opettaja. Työnhaun ja työelämän monet haasteet ovat tulleet Sallille tutuiksi työvuosina rekrytointien ja henkilöstövuokrauksen parissa ja näistä kokemuksista Salli ammentaa myös valmennuksissaan.

Sallin intohimo on saada ihmiset löytämään omat vahvuutensa ja mielenkiinnonkohteensa, ja saada heidät näin aktiiviseksi sekä mielekkäästi ja joustavasti mukaan työelämään. 

Valmentajana Sallia on kiitelty tehokkuudesta  ja rohkaisemisesta.

Matti Henttinen, UP-tiimin mentorointi, Mentaalivalmennus

Matti Henttinen on mentaalivalmentaja, jonka fokuksena on työhyvinvointi ja urheilijoiden henkinen valmennus. Hän auttaa niin yritys- kuin urheilumaailmankin tiimejä kehittymään ja säilyttämään työskentelyintonsa.

Matti on vaikuttanut työhyvinvoinnin ja mentaalivalmennuksen kentällä jo vuodesta 1995 vetämällä erilaisia johtamisen, oppimisen ja vuorovaikutustaitojen koulutuksia ja valmennusprosesseja. Hänen referenssilistansa on erittäin vakuuttava. Eduskunta, Neste, Helsingin kaupunki ja monet muut organisaatiot ovat nauttineet hänen työelämävalmennusprosesseistaan.

Matti tunnetaan myös työstään yli 400 huippu-urheilijan, heidän valmentajien ja perheiden mentaalivalmentajana yli 20 yksilö- ja joukkuelajissa. Hänen osaamisestaan ovat nauttineet mm. Lontoossa olympiapronssia voittanut Match Race purjehdustiimi, muodostelmaluistelun moninkertaiset MM-kultajoukkueet (Rockettes & Team Fintastic), MM-mitalistit HAC ELite cheerleaderit, sekä alppihiihtäjät, yleisurheilijat, tennispelaajat ja Suomen Kansallisoopperan balettitanssijat.

Vahva asiantuntemus, rento olemus ja filosofinen viisaus ovat Matin tavaramerkki. Hän osaa todella ottaa yleisönsä ja haastaa kuulijan uudenlaiseen ajatteluun. Ilmiömäisen tarinankerrontataitonsa ansiosta hänen viisaudet painuvat kuulijan mieleen ja tuottavat tuloksia. Matti antaa siivet, joilla lentää menestykseen!

 

Krista Kohtakangas, Tutkimus, Valmennus

Krista on uravalmentaja, joka rakastaa työtään. Krista tekee väitöskirjaa työn armollisuudesta ja armollisuus näkyy myös hänen valmennustyössään.  Valmentajana Krista on helposti lähestyvä ja hän osaa kaivaa valmennettavien vahvuudet esiin. Kansainvälisyys, yliopistomaailma ja yrittäjyys ovat hänelle tuttuja teemoja armollisuuden lisäksi. Kristalla on missio: Tehdä tohtorikoulutuksen arvoa tunnetummaksi työelämässä. Valmennettavat kiittelevät Kristaa konkreettisista työvälineistä, joista on apua urasuunnittelussa.

Heta.jpg

Heta Aali, uravalmentaja, FT

Heta Aali on uravalmentaja, joka yhdistää tieteen ja konkretian! Heta on väitellyt tohtoriksi kulttuurihistoriasta ja hän työskentelee UP Partnersilla uravalmentajana sekä opettaa Turun yliopistossa. Hetan sydäntä lähellä ovatkin erityisesti akateemisesti koulutettujen osaamisen konkretisointi. Hetan tavoitteena on avata kaikkien tieteentekijöiden silmät – työpaikkoja löytyy muualtakin kuin yliopistoista. Toki hän valmentaa mielellään ihan kaikkia! Maailmanmatkaajana Hetalle on kertynyt rutkasti kielitaitoa ja hän valmentaakin suomen kielen lisäksi myös englannin ja ranskan kielellä.

 

Salla Sorri, Elokuvaohjaaja, Videokuvaaja

Laadukkaiden videoidemme takana on elokuvaohjaaja ja kuvaaja Salla Sorri. Tiimimme kutsuu Sallaa SuperSallaksi – eikä syyttä. SuperSallamme ei ole mikään harrastelijakuvaaja, vaan hän on todellinen ammattilainen, jonka kuvausjälki on asiakkaidemmekin mukaan priimaa! Aalto yliopisto on myös tunnistanut tämän talentin ja halusi hänet elokuvaohjaajan koulutukseen, jonne otetaan vuosittain 2 opiskelijaa! Salla on niittänyt mainetta ulkomailla, mm. Cannesissa hän on ollut ehdolla parhaasta ohjauksesta ja Lissabonin kansainvälisestä elokuvajuhlasta Salla poistui voittopokaali käsissään. Sallalla on ilmiömäinen kyky saada ihmiset rentoutumaan kameran edessä ja hän saa kuvattavistaan parhaat palat videolle. Multitalenttimme ohjeistaa asiakkaitamme sujuvasti kuudella eri kielellä, joten hän auttaa ja videoi kansainväliseen menestykseen tähtääviä yrityksiäkin erittäin mielellään. Vapaa-ajallaan Salla energisoituu Aikidosalilla. Töissä hän on aina ZEN!
 

240_ristoS.png

Risto Saikko, Hallituksen jäsen, Liiketoiminnan kehittäminen

Risto Saikko on menestyksekkäästi toiminut IT-alan toimitusjohtaja, myyntijohtaja ja myyntitehtävissä jo kolmen vuosikymmenen ajan. Risto on johtanut neljää ohjelmistoyritystä, myynyt niistä kaksi sekä ollut osakkaana ja hallituksen jäsenenä ohjelmistoyrityksessä, joka listautui Helsingin pörssiin. 

Riston häkellyttävän laajan verkoston vuoksi hän pysyy ajanhermolla liike-elämän tarpeista. Risto jakaa UP tiimille saamaansa tietoa piilotyöpaikoista, yritysten kasvusta syntyvistä osaamistarpeista ja työyhteisöjen tyypillisistä pulmatilanteista. 

Vapaa-aikanaan Risto purjehtii mielellään ja toimi kapteenina joukkueissa, jotka voittivat kultaa Helsinki-Tallinnan Race 2003 ja Teleregatta 2006. Purjelennosta hän on saavuttanut SM-kultaa 1986 ja hopeaa 1981.

 

Novetos - Esimiesvalmennus

UP Partners ja inhimillisen johtamisen uranuurtaja Novetos ovat tuottaneet verkkokurssin, joka valmentaa kehittämään esimiestaitoja. Osallistujaryhmä tarjoaa vertaistukea ja ajatustenvaihtoa esimiestyön arjesta, huippuhetkistä ja haastavista tilanteista. Kysy lisää esimiestyön verkkokurssista Sonja Grönlund-Lamminsalolta, p. +358 400 507516 ja lue lisää kumppanistamme...

 UP Tools - Teknologiakumppani

Käytämme työssämme laadukkaita ja kotimaisia verkkopohjaisia työvälineitä, joita kehittää UP Tools Oy. Jo vuosia olemme hakeneet tehokkuutta, tuloksellisuutta ja systemaattisuutta omiin valmennusprosesseihimme. Työkalujen avulla saamme syvyyttä valmennuskeskusteluihin ja toteutamme virtuaalivalmennuksia suurillekin asiakasmäärille erinomaisin palauttein. Lue lisää kumppanistamme...