UP Partners tarjoaa puhelin-, video- ja verkkovalmennuksia ammattiliitoille ja heidän jäsenilleen. Käytämme työssämme laadukkaita ja kotimaisia verkkopohjaisia työvälineitä. Valmentajamme ovat osaavia ja kokeneita alan ammattilaisia. 

 

Valmennustyön johtolangat

Luottamuksellisuus:
Valmennuskeskustelut, joita asiakkaiden kanssa käymme ovat täysin luottamuksellisia.

Sydämellisyys: 
Luomme aitoja asiakaskohtaamisia kuunnellen, arvostaen ja vahvuuksiin keskittyen, koska työtämme ohjaa motiivi palvella asiakasta parhaamme mukaan.

Ammattitaito: 
Kehitämme osaamistamme, työmme prosesseja ja uusia työkaluja, koska haluamme tarjota laadukasta ja ammattimaista palvelua asiakkaillemme.


UP tiimi

 
Sonja.jpg

Sonja Grönlund-Lamminsalo, toimitusjohtaja, asiakasvastuu, valmennus
p. +358 400 507516, www.linkedin.com/in/sonja-grönlund-lamminsalo/

Sonja on toiminut erilaisissa yritysten esimies- ja  johtotehtävissä lähes koko työuransa. Hänet tunnetaan erityisesti vahvana henkilöstön johtajana ja muutostilanteiden asiantuntijana. Sonjalla on sekä kaupallinen että hallinnollinen koulutus. Lisäksi Sonja kehittää omaa ammatillista osaamistaan jatkuvasti.

Asiakkaiden kanssa työskennellessä Sonjan tavoitteena on löytää asiakkaan kannalta paras ratkaisu, joka on vietävissä arkeen. Sonjan vahvuutena on taito hahmottaa kokonaisuuksia ja priorisoida tarvittavat toimenpiteet. Valmentajana Sonja on saanut positiivista palautetta kyvystä luoda luottamuksellista yhteishenkeä ja saada osallistujat puhumaan vaikeistakin asioista sekä saada heidän sitoutumaan sovittuihin toimenpiteisiin.

Heidi Viljamaa, hallituksen puheenjohtaja, asiakasvastuu, valmennus
p. 050 545 8501, www.linkedin.com/in/heidiviljamaa

Heidi on virtuaalivalmennuksen työkalujen ja metodien kehittämiseen erikoistunut työ- ja organisaatiopsykologi. Työkaluja Heidi on kehittänyt Oikotien, Monsterin, johdon konsulttien ja ammattiliittojen kanssa. Heidi on toiminut jo 20 vuoden ajan yrittäjänä, freelancer verkoston esimiehenä sekä ura- ja työnhakuvalmentajana. Heidi on UP Partners yrityksen perustaja.

susan_calonius.jpg

Susan Calonius, asiakasvastuu, koulutukset, valmennus
p. 040 681 8386, www.linkedin.com/in/susan-calonius/

Susan Calonius on teologi, kouluttaja ja valmentaja vuosimallia -78. Susanin intohimona on työnhakuasiakirjojen pilkuntarkka viilaaminen, sosiaalisen median käyttö työnhaussa ja verkostointi. Tästä intohimosta ovat hyötyneet valmennettavat, joita Susan on auttanut saamaan tavoitteidensa mukaisen työpaikan. Susan valmentaa ja auttaa kaikkia työnhakijoita, erityisesti akateemiset ja luovien alojen ihmiset ovat saaneet nauttia hänen rautaisesta ammattitaidostaan.

profiilikuva-1.png

Salli Joutsenoja, asiakasvastuu, valmennus
p. 050 350 4718, www.linkedin.com/in/sallijoutsenoja/

Salli on filosofian maisteri, kielitieteilijä ja ammatillinen opettaja. Työnhaun ja työelämän monet haasteet ovat tulleet Sallille tutuiksi työvuosina rekrytointien ja henkilöstövuokrauksen parissa ja näistä kokemuksista Salli ammentaa myös valmennuksissaan.

Sallin intohimo on saada ihmiset löytämään omat vahvuutensa ja mielenkiinnonkohteensa, ja saada heidät näin aktiiviseksi sekä mielekkäästi ja joustavasti mukaan työelämään. 

Valmentajana Sallia on kiitelty tehokkuudesta  ja rohkaisemisesta.

Matti Henttinen, UP-tiimin mentorointi, mentaalivalmennus
www.linkedin.com/in/mattihenttinen/

Matti Henttinen on mentaalivalmentaja, jonka fokuksena on työhyvinvointi ja urheilijoiden henkinen valmennus. Matti on vetänyt erilaisia johtamisen, oppimisen ja vuorovaikutustaitojen koulutuksia ja valmennusprosesseja yli 20 vuotta. Matti tunnetaan myös työstään yli 600 huippu-urheilijan, heidän valmentajien ja perheiden mentaalivalmentajana yli 20 yksilö- ja joukkuelajissa. Hänen osaamisestaan ovat nauttineet mm. Lontoossa olympiapronssia voittanut purjehdustiimi, muodostelmaluistelun ja cheerleadingin MM-kultajoukkueet sekä alppihiihtäjät, yleisurheilijat, tennispelaajat ja Suomen Kansallisoopperan balettitanssijat.

Vahva asiantuntemus, rento olemus ja filosofinen viisaus ovat Matin tavaramerkki. Hän osaa todella ottaa yleisönsä ja haastaa kuulijan uudenlaiseen ajatteluun. Ilmiömäisen tarinankerrontataitonsa ansiosta hänen viisaudet painuvat kuulijan mieleen ja tuottavat tuloksia. Matti antaa siivet, joilla lentää menestykseen!

240_johanna.png

Johanna Tuutti, valmennus, henkilöbrändi & LinkedIn expertti
fi.linkedin.com/in/johtannatuutti

Johanna on uravalmentaja, joka auttaa tunnistamaan vahvuudet ja osaamiset ja nauttimaan  ihmisenä ja ammattilaisena kasvamisesta. Hänen erikoisalaansa on ammatillisen arvon, brändin ja maineen rakentaminen ja LinkedIn-palvelun hyödyntäminen viestinnän ja urakehityksen tukena. Tuloksekkaaseen työnhakuun hän auttaa tuottamaan aineistoja, jotka ovat vahvoja sekä sisällöllisesti että visuaalisesti. Ennen valmentajaksi ryhtymistä Johanna johti ja kehitti yritys- ja brändiviestintää ja henkilöstön viestintätaitoja IBM:ssä ja Metsä Groupissa. FM-tutkinnon lisäksi hänellä on viestintäpäällikön,  tiiminjohtajan ja coachin täydennyskoulutukset.

240_minna.png

Minna Kars, valmennus, rekrytointi, soveltuvuusarviointi, työterveyspsykologi
www.linkedin.com/in/minnakars/

Minna on toiminut rekrytointiin, henkilöarviointiin ja valmennukseen liittyvissä tehtävissä yli 20 vuoden ajan. Valmentajana Minna haluaa erityisesti rohkaista ja kannustaa asiakkaita löytämään oman paikkansa ja omat vahvuutensa työelämässä. Pitkän kokemuksensa pohjalta Minna pystyy auttamaan asiakasta fokusoimaan oleelliseen ja pääsemän nopeasti asian ytimeen. Valmennuksissaan Minna voi hyödyntää kokemustaan rekrytoinnista erilaisiin työtehtäviin ja monille eri organisaatiotasoille. Minnalla on kansainvälistä kokemusta Yhdysvalloista, Ruotsista, Sveitsistä ja Hollannista. Hän valmentaa kolmella kielellä: suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Krista Kohtakangas, tutkimus, valmennus
www.linkedin.com/in/kristakohtakangas/

Krista on uravalmentaja, joka rakastaa työtään. Krista tekee väitöskirjaa työn armollisuudesta ja armollisuus näkyy myös hänen valmennustyössään.  Valmentajana Krista on helposti lähestyvä ja hän osaa kaivaa valmennettavien vahvuudet esiin. Kansainvälisyys, yliopistomaailma ja yrittäjyys ovat hänelle tuttuja teemoja armollisuuden lisäksi. Kristalla on missio: Tehdä tohtorikoulutuksen arvoa tunnetummaksi työelämässä. Valmennettavat kiittelevät Kristaa konkreettisista työvälineistä, joista on apua urasuunnittelussa.

Heta.jpg

Heta Aali, valmennus, FT
www.linkedin.com/in/heta-aali/

Heta Aali on uravalmentaja, joka yhdistää tieteen ja konkretian! Heta on väitellyt tohtoriksi kulttuurihistoriasta ja hän työskentelee UP Partnersilla uravalmentajana sekä opettaa Turun yliopistossa. Hetan sydäntä lähellä ovatkin erityisesti akateemisesti koulutettujen osaamisen konkretisointi. Hetan tavoitteena on avata kaikkien tieteentekijöiden silmät – työpaikkoja löytyy muualtakin kuin yliopistoista. Toki hän valmentaa mielellään ihan kaikkia! Maailmanmatkaajana Hetalle on kertynyt rutkasti kielitaitoa ja hän valmentaakin suomen kielen lisäksi myös englannin ja ranskan kielellä.

ja2.jpg

Jari Vanha-Eskola, ohjelmistokehittäjä, hallituksen jäsen
www.linkedin.com/in/eduweb/

Jari vastaa verkkopalveluiden teknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta. Lisäksi Jari huolehtii yrityksen laskutuksesta, kirjanpidosta sekä sopimusasioista. Jari on UP Partnersin perustajajäsen.

Koulutukseltaan Jari on tietojenkäsittelytieteen maisteri. Hänellä on vahva osaaminen Internet-palveluiden suunnittelusta ja toteutuksesta sekä tietokantaohjelmoinnista. Hän on työskennellyt Internet-ympäristöjen parissa jo yli 30 vuoden ajan. Jari on suunnitellut ja toteuttanut laajoja verkkopohjaisia järjestelmiä, mm. Helsingin Avoimen yliopiston (www.avoin.helsinki.fi) verkko-oppimisympäristöt ja ilmoittautumisjärjestelmät.

henri2.jpg

Henri Loikkanen, AD, graafinen suunnittelija, hallituksen jäsen
www.linkedin.com/in/henriloikkanen/

Henri vastaa yrityksen palveluiden ja markkinointimateriaalien visuaalisesta ilmeestä. Henri on erikoistunut verkkopalveluiden toiminnallisuuksien ja ulkoasujen suunnitteluun. Suunnittelutöitä Henri on tehnyt useissa suunnittelutoimistoissa vuodesta 1996 alkaen.

Lukuisia palkintoja töistään saanut Henri on opiskellut tietotekniikkaa EVTEK:issä. Hänen aikaisempia työantajiaan ovat mm. Grey Interactive, Razorfish ja Taivas Ego. Henri on UP Partnersin perustajajäsen.

Matias2.jpg

Matias Abraham, konttorikuiskaaja, kouluttaja
www.linkedin.com/in/matiasabraham/

Matias on koulutukseltaan sekä farmaseutti että tradenomi (tietojenkäsittely). Apteekissa työskentelyn lisäksi hän on toiminut IT-tukihenkilönä sekä tietojärjestelmän ennakko- ja täsmäkouluttajana lukuisissa käyttöönottoprojekteissa.

Matias viihtyy asiakkaiden parissa ja pitää erityisesti siitä, että voi omalla toiminnallaan luoda turvallisen ja oppimista edistävän ilmapiirin. Kouluttajana häntä on helppo lähestyä ja mukava kuunnella.

Salla Sorri, elokuvaohjaaja, videokuvaaja
www.linkedin.com/in/salla-sorri/

Laadukkaiden videoidemme takana on elokuvaohjaaja ja kuvaaja Salla Sorri. Tiimimme kutsuu Sallaa SuperSallaksi – eikä syyttä. SuperSallamme ei ole mikään harrastelijakuvaaja, vaan hän on todellinen ammattilainen, jonka kuvausjälki on asiakkaidemmekin mukaan priimaa! Aalto yliopisto on myös tunnistanut tämän talentin ja halusi hänet elokuvaohjaajan koulutukseen, jonne otetaan vuosittain 2 opiskelijaa! Salla on niittänyt mainetta ulkomailla, mm. Cannesissa hän on ollut ehdolla parhaasta ohjauksesta ja Lissabonin kansainvälisestä elokuvajuhlasta Salla poistui voittopokaali käsissään. Sallalla on ilmiömäinen kyky saada ihmiset rentoutumaan kameran edessä ja hän saa kuvattavistaan parhaat palat videolle. Multitalenttimme ohjeistaa asiakkaitamme sujuvasti kuudella eri kielellä, joten hän auttaa ja videoi kansainväliseen menestykseen tähtääviä yrityksiäkin erittäin mielellään. Vapaa-ajallaan Salla energisoituu Aikidosalilla. Töissä hän on aina ZEN!

240_ristoS.png

Risto Saikko, liiketoiminnan kehittäminen

Risto Saikko on menestyksekkäästi toiminut IT-alan toimitusjohtaja, myyntijohtaja ja myyntitehtävissä jo kolmen vuosikymmenen ajan. Risto on johtanut neljää ohjelmistoyritystä, myynyt niistä kaksi sekä ollut osakkaana ja hallituksen jäsenenä ohjelmistoyrityksessä, joka listautui Helsingin pörssiin. 

Riston häkellyttävän laajan verkoston vuoksi hän pysyy ajanhermolla liike-elämän tarpeista. Risto jakaa UP tiimille saamaansa tietoa piilotyöpaikoista, yritysten kasvusta syntyvistä osaamistarpeista ja työyhteisöjen tyypillisistä pulmatilanteista. 

Vapaa-aikanaan Risto purjehtii mielellään ja toimi kapteenina joukkueissa, jotka voittivat kultaa Helsinki-Tallinnan Race 2003 ja Teleregatta 2006. Purjelennosta hän on saavuttanut SM-kultaa 1986 ja hopeaa 1981.

Novetos - Esimiesvalmennus

UP Partners ja inhimillisen johtamisen uranuurtaja Novetos ovat tuottaneet verkkokurssin, joka valmentaa kehittämään esimiestaitoja. Osallistujaryhmä tarjoaa vertaistukea ja ajatustenvaihtoa esimiestyön arjesta, huippuhetkistä ja haastavista tilanteista. Kysy lisää esimiestyön verkkokurssista Sonja Grönlund-Lamminsalolta, ja lue lisää kumppanistamme...

 UP Tools & Kotisivut.com - Teknologiakumppanimme

Käytämme työssämme laadukkaita ja kotimaisia verkkopohjaisia työvälineitä, joita kehittää UP Tools Oy ja ylläpitää Kotisivut.com (Mediam Oy). Jo vuosia olemme hakeneet tehokkuutta, tuloksellisuutta ja systemaattisuutta omiin valmennusprosesseihimme. Työkalujen avulla saamme syvyyttä valmennuskeskusteluihin ja toteutamme virtuaalivalmennuksia suurillekin asiakasmäärille erinomaisin palauttein.