UP Partners on Suomen johtava virtuaalivalmennusta tarjoava yritys

Valmennamme videoiden, webinaarien, verkkokurssien sekä puhelimen ja videoyhteyden välityksellä asiakkaitamme Suomessa ja ulkomailla. Vuonna 2018 palvelumme saavuttaa jo reilu 840 000 asiakasta.

 

KIRJAUDU URAPORTAALIIN

urapalvelut.fi

Kiinnostaako sinua valmennus? Tarjoamme videokirjaston, live-webinaareja ja tallenteita, verkkokursseja sekä henkilökohtaista valmennusta sitä tarvitseville ja haluaville.

Kenelle valmennus sopii? 50% asiakkaistamme on työssäkäyviä, 50% hakee töitä tai on lakisääteisellä vapaalla tai opiskelemassa. Keski-ikä on 40-50 vuoden välillä. Tarkista pääsetkö palveluidemme piiriin veloituksetta oman yhdistyksesi tai liittosi jäsenetuna. Hyödynnä myös -20% jäsenetusi maksullisista palveluistamme

 

Valmennusta virtuaalisesti

uraportaali.png

UP portaalista varaat kätevästi ajan henkilökohtaiseen valmennukseen. Tukea 24/7 tarjoavat lisäksi videot, webinaaritallenteet, verkkokurssit ja verkkopohjaiset työkalut. Hyödyntämällä valmiit sisällöt, valmennettava voi varmistaa, että saa parhaan avun henkilökohtaisista valmennuskeskusteluista.

Virtuaalisuuden avulla kaikki valmennettavat, maantieteellisestä sijainnista riippumatta, pääsevät hyödyntämään palvelua helposti ja vaivattomasti, silloin kuin se heille parhaiten sopii.

Tää on ollut tosi hyvä tuki. Kerron eteenpäin! On ollut tosi ihana tilittää omia asioita. Ammatti-ihmisen kanssa näitä saa aivan uudella tavalla jäsennettyä.
Kaikki asiat toimivat urapalvelussa erittäin hyvin. Valmentajan ammattitaito oli hyvää. Hänen lähestymistapansa ja neuvot olivat hyviä. Erityisesti keskustelevat ja ohjaava valmennustyyli oli hyvä ja miellyttävä. Se antoi ajatuksia ja avasi “hakemusprosessia”. Sähköinen ajanvaraus kätevä ja toimiva. Tekstiviestimuistutus hyvä. Kaikki toimi hyvin ja palvelu oli loistavaa!
Erinomaisia vinkkejä. Minulle jäi viime keskustelusta todella energinen olo. Käytännön neuvot tärkeitä. Olen tosi tyytyväinen että varasin ajan. Kiitos paljon avusta, sain paljon hyviä vinkkejä, joilla pääsen nyt eteenpäin.

UP Blogissa