Webinaarit 2023

TYÖ YHTEISÖSSÄ

Viisi webinaaria työelämästä

keskiviikkoisin klo 18.00-19.00

Työ yhteisössä pureutuu tämän päivän työelämän taitoihin ja haasteisiin – millaiset asiat korostuvat, kun teemme töitä läsnä työyhteisössä tai etänä. Pureudumme tässä webinaarisarjassa yhteistyökumppanimme Arffmanin asiantuntijoiden alustuksilla ajankohtaisiin työyhteisöteemoiihin.

 

Different personalities at work community

Tara Vallenius, Arffman

Wednesday 01.03.2023 at 18.00-19.00

There are many different kinds of people in your work community. How are you being understood and do you understand others?

This webinar suits you, if you:

  • would like to understand others more and also be understood better ,

  • would like to strengthen your knowledge of personality and cultural diversity in the workplace,

  • are interested in people and how we can all be wired differently.

Tara Vallenius

Tara is a coach at Arffman Finland helping highly educated and experienced individuals navigate their way back into the workforce. Her work has given her unique insights into the challenges that people face when trying to find fulfilling work that aligns with their values and goals. With over 7 years of experience in the social sector, she has had the honor of working with a wide range of individuals, including children, youth, adults, people with disabilities, and immigrants. She has learned a lot about the importance of recognizing and embracing differences in the workplace. Working in both the public and private sectors, she have seen firsthand how diverse teams can come together to achieve amazing things. As a coach, she strongly believes that when we create an inclusive workplace culture that values diversity, we can help everyone reach their full potential.

 

Itsesi johtaminen ja työhyvinvointi hybridi- ja etätyössä

Jenni sillantaka, Arffman

KESKIVIIKKO 03.05.2023, klo 18.00-19.00

Etätyötä tehdään usein liian tiiviisti, tauot unohtuvat, viestiä pukkaa joka kanavasta ja päivät venyvät. Miten tuen omaa jaksamistani etätyössä?

Tämä webinaari sopii sinulle, jos haluat:

  • lisää mielekkyyttä työpäiviisi,

  • oppia tehokkaan tekemisen ja tauotuksen periaatteita,

  • oppia jakamaan huomiotasi paremmin työpäivän tärkeimpiin asioihin.

Jenni sillantaka

Jenni Sillantaka on ratkaisukeskeinen valmentaja, työnohjaaja, työvalmentaja sekä yrittäjä. Jennin intohimoja ovat mm. asiakkaiden kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä heidän pysäyttämisensä erilaisten uramahdollisuuksien äärelle valmennuksen keinoin. Jenni haluaa asiakkaidensa löytävän ne asiat, joihin he voivat itse vaikuttaa sekä ottavan itselle sopivat askeleet eteenpäin - unohtamatta armollisuutta!

Koulutukseltaan Jenni on kansainvälisen kaupan tradenomi (BBA), jonka päälle hän on rakentanut liikunnan, ravitsemuksen, palautumisen sekä mielen hyvinvoinnin sisältävän osaamiskokonaisuuden. Ratkaisukeskeisen valmentajan ja työnohjaajan oppien lisäksi Jenni hyödyntää NLP:tä, LUONTAISET TAIPUMUKSET™- ajattelumallianalyysia sekä RMP-Motivaatioprofiilia. Hyvinvoinnin edistäminen on Jennin sydämen asia.

 

Kokeilukulttuuri

Ritva Partanen ja Ilona Virolainen, Arffman

KESKIVIIKKO 06.09.2023, klo 18.00-19.00

Menestyvissä tiimeissä toteutetaan kokeilukulttuuria. Sitä varten tarvitaan kuitenkin psykologisesti turvallinen ilmapiiri. Miten edistää kokeilukulttuuria?

Tämä webinaari sopii sinulle, jos haluat:

  • tietää mitä kokeilukulttuuri on ja miksi sitä kannattaa edistää,

  • oppia lisää psykologisesta turvallisuudesta ja sen tärkeydestä,

  • löytää paremmin vaihtoehtoisia, tehokkaampia toimintatapoja.

ritva partanen

Ritva on työnhaun kentän moniosaaja ja työskennellyt reilun 5 vuotta Arffman Finland Oy:ssä valmentajana ja mentorina työnhaku- ja työhönvalmennuksen parissa. Työnhaku- ja koulutusasiat ovat olleet Ritvan työkenttää jo 24 vuoden ajan. 

Ritvan erityisenä kiinnostuksen kohteena on ihmisen kohtaaminen ihmisenä, ainutlaatuisena ja arvokkaana. Peruskoulutukseltaan Ritva on kasvatustieteilijä, opettaja ja opinto-ohjaaja. Uteliaisuus ja elämä on vienyt hänet myöhemmin projektiosaaja-, mentaalivalmennus- ja tunneterapiaopintojen pariin. Elämä on oppimista ja Nepsy -valmentajan tutkinto toi lisää osaamista vuonna 2022. Tällä hetkellä Ritva tekee työn ohessa työvalmentajan erikoisammattitutkinto-opintoja.

Ilona virolainen

Ilona työskentelee valmentajana Arffmanilla erilaisissa työnhaku- ja työkuntoutuspalveluissa. Hänellä on yli 13 v. kokemusta valmennuksista ja organisaatiopsykologiasta. Lisäksi hän on neuropsykiatrinen valmentaja, ammatillinen opettaja sekä kuntoutus- ja työhönohjaaja. Valmennuksia hän on pitänyt yli 40:stä aihealueesta, työnhaun lisäksi teemoista kuten myynti, rekrytointi, johtaminen ja elämänhallinta. Erikoisosaamisiin kuuluvat myös coaching, organisaatiokulttuurin kehittäminen ja rekrytointi.

 

Hybridityön johtaminen

Pirjo ahonen, Novetos

22.11.2023 klo 18-19

Hybridityö on rantautunut moneen organisaatioon pysyvästi. Työtä tehdään sekä työpaikalla että etänä, digitaalisia ratkaisuja hyödyntäen. Hybridityössä on riskinä, että ihmisen kokemus yhteisöllisyydestä jää etäiseksi, oman työn suhde yhteiseen tavoitteeseen jää epäselväksi ja, että organisaation vakiintuneet johtamiskäytännöt eivät tue hybridityötä.

Hybridityö haastaa koko organisaatiota miettimään uudestaan omia yhteisiä sopimuksia ja käytäntöjä. Miten huolehditaan yhteenkuuluvuudesta ja luottamuksen rakentamisesta? Miten tuetaan työntekijää onnistumaan oman työnsä tavoitteissa? Miten sitoutetaan työntekijät? Miten turvataan työntekijän hyvinvointi?

Hybridityön johtamisessa työntekijöiden merkityksellisyyden kokemisen johtaminen on avainroolissa. Ihminen on merkityksellisyyttä etsivä olento. Jokainen meistä haluaa elää elämää, joka tuntuu elämisen arvoiselta. Lisäksi toivomme, että elämällämme on merkitystä myös muille ihmisille ympärillämme. Huomioimalla mistä merkityksen kokemus työntekijälle ja organisaatiolle rakentuu, voidaan vahvistaa hybridityön hyötyjä ja minimoida sen riskejä.

Tämä webinaari sopii sinulle, jos haluat:

  • ymmärtää paremmin hybridityön johtamisen haasteita ja sudenkuoppia

  • löytää uusia toimintatapoja, joilla johtaa hybridityötä menestyksekkäästi

  • vahvistaa merkityksellisyyttä omassa ja tiimisi työssä

Pirjo Ahonen

Pirjolla on 20 vuoden kokemus johtamisen ja työyhteisöjen valmentajana. Hänen toteuttamiensa valmennusten paino on uudenlaisten työtapojen muutosvaiheissa ja erilaisuuden johtamisessa. Hän on intohimoinen merkityksen kokemuksen etsijä ja aiheen puolestapuhuja. Hän on valmentaja, työnohjaaja, coach, tietokirjailija.

 

Esihenkilön viestintätaidot

Taru Hallikainen, Arffman

KESKIVIIKKO 13.12.2023, klo 18.00-19.00

Miten kehitän omaa viestintääni ja saan asiat tapahtumaan? Tunnistanko ja tiedostanko oman viestintätyylini?

Tämä webinaari sopii sinulle, jos haluat:

  • kehittyä viestijänä,

  • oppia lisää ihmisläheistä ja tehokasta viestintää,

  • saada enemmän aikaan toisten ihmisten kanssa, esihenkilönä, kollegana sekä muissa työyhteisön rooleissa.

Mari Sundström

Mari on energinen ja aikaansaava persoona. Kannustaja, joka omalla positiivisella asenteellaan sparraa ihmisiä sekä tiimejä löytämään oman potentiaalinsa. Kehittäjä, jolla on kyky nähdä ketterämpiä ratkaisuja prosesseissa ja tavassa organisoitua. Vuorovaikutus on Marin uran punainen lanka, joka on kuljettanut kaikenikäisten ihmisten äärelle mm. opettajan, valmentajan, tutkijan ja johtajan rooleissa. Mari ammentaa inspiraationsa työhönsä erilaisista ihmisistä ja kohtaamisista. Mari uskoo, että työelämän inhimillisyyttä lisäämällä saadaan aikaan paitsi parempia tuloksia, myös parempaa elämää. LinkedIn

 

Webinaarit: 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023