2018 | 2019 >

cropped-Lifted_Logo_blue_pieni.png

Viisi webinaaria hyvinvoinnista

keskiviikkoisin, klo 18.00-19.00

Yhteistyössä Lifted Oy:n kanssa toteutettava kokonaisvaltaista hyvinvointia, jaksamista ja työn iloa vahvistava webinaarisarja. Lifted on valmennustiimi, joka auttaa niin työyhteisöjä kuin itsensä kehittämisestä kiinnostuneita yksilöitä vapauttamaan täyden potentiaalinsa.Tervetuloa mukaan!

 

Mielen joustavuutta hyväksynnän ja arvotyöskentelyn avulla

27.2.2019, klo 18.00-19.00

Jasmin Kurkaa-Kivelä

Mikä sinulle on elämässä tärkeää? Tähän kysymykseen lähdemme hakemaan vastauksia webinaarissa, joka perustuu hyväksymis- ja omistautumisterapian teoriaan ja menetelmiin.

Keskitymme arvotyöskentelyyn sekä uudenlaisen näkökulman opetteluun suhteessa epämiellyttäviin ajatuksiin ja tunteisiin, jotta ne eivät hallitsisi elämääsi.

Webinaarissa opit

 • Joustavampaa suhtautumistapaa omiin ajatuksiisi ja tunteisiisi

 • Selkeyttämään sitä, mitkä asiat ovat sinulle elämässä kaikkein merkityksellisimpiä

 • Lisäämään arjen voimavarojasi merkityksellisyyden kokemuksen ja arvojen mukaisten tekojen kautta

 • Ohjaamaan elämääsi kohti sinulle tärkeitä arvoja ja tavoitteita

Itsensä johtaminen kestävästi ja menestyksekkäästi

24.4.2019, klo 18.00-19.00

Taneli RantaLA

Luennolla pureudumme ajattelumalleihin ja työkaluihin, jotka edesauttavat sinua nauttimaan työstäsi ja suoriutumaan siinä paremmin myös vaativissa tilanteissa. Johtamalla itseäsi laadukkaasti käytät resurssejasi järkevämmin. Näin huomaat jokaisen valintasi vaikuttavan positiivisesti niin työsi tuloksiin kuin mielialaasi.

Luento sisältää lyhyitä harjoituksia, jotka voit ottaa käyttöön omassa arjessasi välittömästi.

Webinaarissa opit:

 • Mitä on laadukas itsensä johtaminen ja miksi se kannattaa

 • Mitä resursseja sinun tulisi ottaa huomioon

 • Miten käytät olemassa olevia resursseja kestävästi ja kuinka luon uusia resursseja

 • Mitkä ovat itsensä johtamisen tehokkaimmat ja toimivimmat työkalut ja ajatusmallitL

 

Järkeä lautasella ja ratkaisuja ravitsemuspulmiin

12.6.2019, klo 18.00-19.00

Karim Khanjim

Ruoka kiinnostaa, puhututtaa ja aiheuttaa monenlaisia tunteita. Silti samat haasteet ovat edessämme vuodesta toiseen: syömme liian vähän kasviksia, usein liikaa, ja ruokavalion kokonaislaadussa olisi parannettavaa.

Ravitsemus on yksi tärkeimpiä asioita hyvinvoinnin kannalta. Se linkittyy lepoon ja liikkumiseen ja on elämässämme läsnä joka päivä.

Se, mitä ja miten syömme vaikuttaa elämäämme niin monella tavalla, että ravitsemukseen kannattaa panostaa. Valinnat lautasellamme vaikuttavat nimittäin niin työtehoon, mielialaan kuin terveyteemme.

Webinaarissa opit:

 • Konkreettisia menetelmiä omien ravitsemuspulmien ratkaisemiseen

 • Yksinkertaisia keinoja ruokavaliosi laadun parantamiseen jo tänään

 • Mitkä valinnat ovat jaksamisesi kannalta muita tärkeimpiä

 • Yleisimpien haasteiden, kuten mielitekojen ja väsymyksen, syitä ja miten niihin voi vaikuttaa

 • Käytännöllisiä nyrkkisääntöjä ruokavalion koostamiseen eri tilanteissa

 

Viisaammilla työtavoilla lisää tehoa ja mielekkyyttä työpäivään

23.10.2019, KLO 18.00-19.00

Taneli RantaLA

Edes menestyvissä kansainvälisissä yrityksissä ei panosteta tarpeeksi viisaampien työtapojen ja paremman ajanhallinnan kouluttamiseen työntekijöille, vaikka ne ovat tehokkain yksittäinen keino työn tehokkuuden ja merkityksellisyyden nostamiseen.

Sillä minkälaisia tapoja muodostat päivittäisen työsi johtamiseen on todella merkittävä vaikutus työsi tuottavuuteen ja laatuun.

Webinaarissa opit:

 • Oikean mindsetin ja fokuksen rakentamisen töissä

 • Mitkä ovat yleisimmät työtehon tappajat ja miten pääset niistä eroon

 • Tärkeimmät tietotyöläisen työkalut ja niiden hyödyntäminen oikein: kalenterit, to do -listat, sähköposti, palaverit jne.

 • Heti käytäntöön vietäviä konkreettisia keinoja

 

Palautuminen ja stressinhallinta arjen voimavarana

20.11.2019, klo 18.00-19.00

Jasmin Kurkaa-Kivelä

Tämä on yhä useammalle tärkein yksittäinen teema jokapäiväisen hyvinvoinnin ja suorituskyvyn kannalta. Luennolla käymme läpi keskeisimpiä keinoja stressinhallintaan ja optimaaliseen palautumiseen.

Jatkuva stressi on valitettavan yleinen ongelma, joka kahlitsee jopa nuorien työntekijöiden jaksamista, luovuutta ja työstä nauttimista. Oikeilla menetelmillä stressistä on kuitenkin mahdollista saada ote ja oppia jopa hyödyntämään sitä.

Webinaarissa opit:

 • Toimivimmat ajatusmallit haasteiden ja stressaavien tilanteiden alla

 • Toimivimmat ajatusmallit haasteiden edessä

 • Tehokkaimmat työkalut niin proaktiiviseen kuin reaktiiviseen stressinhallintaan

 • Parhaat tavat stressin valjastamiseen eduksesi työelämässä

Puhujat

webinaari2019 LiftedTANELI.jpg

Taneli Rantala

Toimitusjohtaja, Hyvinvointi- ja suorituskykyvalmentaja, KTM, Mindfulness-ohjaaja (MBSR)

Innostava ja ratkaisulähtöinen hyvinvoinnin moniosaaja ja valmentaja, jonka osaaminen hyvinvointikentältä vie sinut osa-alueesta toiseen saumattomasti tuloksia saavuttaen! Tanelin työura erilaisissa tehtävissä ja vuosien kokemus yksilöiden sekä työyhteisöjen tuloksekkaasta valmentamisesta antaa näkökulmaa ja tietoa, joista myös sinun on helppo ammentaa.

Ikuinen oppilas ja intohimoinen itsensä kehittäjä, Taneli, on keskittynyt vahvasti mielen hyvinvoinnin ja suorituskyvyn opiskeluun itsenäisesti sekä myös koulutuksissa. Viimeisenä kahtena vuotena Taneli on kouluttautunut Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) -ohjaajaksi (level 2) Center for Mindfulness -koulussa. Oppeja tukee myös Tanelin laajaa osaaminen liikkumisen puolelta: hän on suorittanut tunnetun RYT200-joogaopettajasertifikaatin Intiassa sekä erittäin intensiivisen Bikram-joogaopettajakoulutuksen ja syventävän Yin-joogaopettajakoulutuksen Kaliforniassa.

Taneli on Kauppatieteiden maisteri ja työskennellyt uransa aikana monissa merkittävissä rooleissa kansainvälisissä yrityksissä, kuten Nokialla ja IBM:llä. Viimeisimpänä ennen Liftedin perustamista hän toimi Strategiakonsulttina IBM:llä auttaen suuria pohjoismaalaisia yrityksiä sovittamaan teknologia- ja liiketoimintastrategioitaan samansuuntaisiksi. Kokemus vaativasta työstä sekä yrittäjyydestä Liftedin toimitusjohtajana antavat Tanelille konkreettisen näkemyksen myös sinun kohtaamista arjen haasteista ja tietysti myös ratkaisuista.

Jasmin Kurkaa-Kivelä

Hyvinvointi- ja suorituskykyvalmentaja, Psykologi

Ammattitaitoinen, kannustava ja voimavarakeskeinen valmentaja, jolla on monipuolinen ymmärrys ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Psykologina ja ryhmäliikunnanohjaajana Jasmin on sekä kehon että mielen ammattilainen ja paneutuu valmennettaviensa asioihin ottaen ihmisen huomioon kokonaisuutena. Kokemus psyykkistä hyvinvointia tukevasta asiakastyöstä sekä erilaisten ryhmien ohjaamisesta tuo valmennukseen taitoa ja tavoitteellisuutta. Työ- ja organisaatiopsykologian opinnot sekä kokemus erilaisista työyhteisöistä antavat mainion pohjan myös työyhteisövalmennuksiin.

Psykologina Jasmin on perehtynyt syvällisesti psyykkisen hyvinvoinnin tukemiseen ja edistämiseen. Hän pitää jatkuvasti yllä ammattitaitoaan seuraamalla alan tutkimuksia ja kirjallisuutta sekä haastamalla itseään ja ajatteluaan uusilla tavoilla. Ihmisläheinen työ on opettanut Jasminille paljon erilaisten elämäntilanteiden ja muutosvaiheiden mukanaan tuomista haasteista ja hyvinvoinnin tukemisen keinoista sekä auttanut kehittymään valmentajana. Jasmin on ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja yli viiden vuoden ajan. Hän on syventänyt kehon hyvinvoinnin ja ryhmäliikunnanohjaajan ammattitaitoaan useiden lajikoulutusten sekä itsenäisen opiskelun kautta

Webinaari2019 Lifted Karim.jpg

Karim Khanji

Hyvinvointi- ja suorituskykyvalmentaja, Laillistettu ravitsemusterapeutti

Karim on ratkaisukeskeinen ja kannustava valmentaja, jolla on syvällinen ymmärrys ravitsemuksesta ja kehonhuollosta. Sen lisäksi, että Karim on laillistettu ravitsemusterapeutti ja fysioterapeutti, on hän lisäksi kansainvälinen opettaja Taekwon-Dossa joten hänen avullaan on helppo ottaa tyrmäysvoitto arkipäivän haasteista.

Ravitsemusterapeuttina Karim on työskennellyt erikoissairaanhoidossa ja perehtynyt lisäksi urheiluravitsemukseen. Kliinisen kokemuksen lisäksi ravitsemusasiantuntijana toimiminen on opettanut viemään ravitsemus näyttöön perustuvasti käytäntöön arjen tasolle. Fysioterapeuttina Karim on perehtynyt erityisesti kehonhuoltoon ja kahden ammattialan kokemus on auttanut ymmärtämään onnistumisen avaimia elämäntapamuutoksissa.