Autamme parempaa suuntaa etsiviä ihmisiä työelämävalmennuksen keinoin löytämään itselleen sopivimman kehitysaskeleen. Olemme digitaalisten coaching palveluiden edelläkävijä ja uskomme, että laadukkaat valmennuspalvelut kuuluvat meille kaikille.

 

Valmennustyön johtolangat

Luottamuksellisuus:
Valmennuskeskustelut, joita asiakkaiden kanssa käymme ovat täysin luottamuksellisia.

Sydämellisyys: 
Luomme aitoja asiakaskohtaamisia kuunnellen, arvostaen ja vahvuuksiin keskittyen, koska työtämme ohjaa motiivi palvella asiakasta parhaamme mukaan.

Ammattitaito: 
Kehitämme osaamistamme, työmme prosesseja ja uusia työkaluja, koska haluamme tarjota laadukasta ja ammattimaista palvelua asiakkaillemme.


UP tiimi

Asiakasvastuu

 
susan_calonius.jpg

Susan Calonius, asiakasvastuu, koulutukset, valmennus
p. 040 681 8386, www.linkedin.com/in/susan-calonius/

Susan Calonius on teologi, kouluttaja ja valmentaja vuosimallia -78. Susanin intohimona on työnhakuasiakirjojen pilkuntarkka viilaaminen, sosiaalisen median käyttö työnhaussa ja verkostointi. Tästä intohimosta ovat hyötyneet valmennettavat, joita Susan on auttanut saamaan tavoitteidensa mukaisen työpaikan. Susan valmentaa ja auttaa kaikkia työnhakijoita, erityisesti akateemiset ja luovien alojen ihmiset ovat saaneet nauttia hänen rautaisesta ammattitaidostaan.

240_tytti.jpg

Tytti Kaivola, asiakasvastuu, kehittämistyö, valmennus
p. 040 522 1897, www.linkedin.com/in/tytti-kaivola

Tytti on aloittanut vuoden alusta UP Partnersin tiimissä, missä hän toimii asiakasvastaavana ja esimiestyön valmentajana. Tytti kehittää yhdessä UP-tiimin kanssa toimintamalleja, jolla pyrimme entisestään parantamaan toimintaamme ja palvelujamme asiakkaidemme parhaaksi.

Tytti on toiminut pitkään henkilöstöjohdon tehtävissä ja on osaamisen ja henkilöstön kehittämisen osaaja. Hän on vastannut myös asiakasrajapinnan toimintamallien ja asiakaskokemuksen kehittämisestä ja tuntee muutoshankkeiden näkökulmia niin organisaation kuin yksilöiden näkökulmasta. Tytti ammentaa aineksia työskentelyynsä oman johtamiskokemuksensa lisäksi coachingin kentästä.

profiilikuva-1.png

Salli Joutsenoja, asiakasvastuu, valmennus
www.linkedin.com/in/sallijoutsenoja/

ÄITIYSLOMALLA 1.1.2019 ALKAEN

Salli on filosofian maisteri, kielitieteilijä ja ammatillinen opettaja. Työnhaun ja työelämän monet haasteet ovat tulleet Sallille tutuiksi työvuosina rekrytointien ja henkilöstövuokrauksen parissa ja näistä kokemuksista Salli ammentaa myös valmennuksissaan.

Sallin intohimo on saada ihmiset löytämään omat vahvuutensa ja mielenkiinnonkohteensa, ja saada heidät näin aktiiviseksi sekä mielekkäästi ja joustavasti mukaan työelämään. Valmentajana Sallia on kiitelty tehokkuudesta  ja rohkaisemisesta.

Uravalmentajamme

240_johanna.png

Johanna Tuutti, valmennus, henkilöbrändi & LinkedIn expertti
fi.linkedin.com/in/johannatuutti

Johanna on uravalmentaja, joka auttaa tunnistamaan vahvuudet ja osaamiset ja nauttimaan  ihmisenä ja ammattilaisena kasvamisesta. Hänen erikoisalaansa on ammatillisen arvon, brändin ja maineen rakentaminen ja LinkedIn-palvelun hyödyntäminen viestinnän ja urakehityksen tukena. Tuloksekkaaseen työnhakuun hän auttaa tuottamaan aineistoja, jotka ovat vahvoja sekä sisällöllisesti että visuaalisesti. Ennen valmentajaksi ryhtymistä Johanna johti ja kehitti yritys- ja brändiviestintää ja henkilöstön viestintätaitoja IBM:ssä ja Metsä Groupissa. FM-tutkinnon lisäksi hänellä on viestintäpäällikön,  tiiminjohtajan ja coachin täydennyskoulutukset sekä ICF:n Professional Certified Coach -sertifikaatti.

Heta.jpg

Heta Aali, valmennus, FT
www.linkedin.com/in/heta-aali/

Heta on uravalmentaja, joka yhdistää tieteen ja konkretian! Heta on väitellyt tohtoriksi kulttuurihistoriasta ja hän työskentelee UP Partnersilla uravalmentajana sekä opettaa Turun yliopistossa. Hetan sydäntä lähellä ovatkin erityisesti akateemisesti koulutettujen osaamisen konkretisointi. Hetan tavoitteena on avata kaikkien tieteentekijöiden silmät – työpaikkoja löytyy muualtakin kuin yliopistoista. Toki hän valmentaa mielellään ihan kaikkia! Maailmanmatkaajana Hetalle on kertynyt rutkasti kielitaitoa ja hän valmentaakin suomen kielen lisäksi myös englannin ja ranskan kielellä.

240_anne.png

Anne Saukonoja-Teperi, valmennus
www.linkedin.com/in/anne-saukonoja-teperi/

Anne on uravalmentaja, joka auttaa sinua löytämään oman potentiaalisi työelämässä. Valmentajana hän on helposti lähestyttävä ja löytää valmennettavien vahvuudet ja osaamisen. Annen vahvuudet valmentajana löytyvät asiakkaiden kohtaamisesta sekä monipuolisesta urasta. Hänellä on kaupallinen koulutus, LCF LifeCoach-koulutus sekä työvalmennuksen erikoisammattitutkinto. Anne on työskennellyt monipuolisesti yrityksissä, kuntasektorilla ja valtiolla. Hän on myös toiminut yrittäjänä ja osuuskunnassa. Anne on uravalmentaja, joka tukee valmennettavaa olemaan oma itsensä ja auttaa häntä löytämään omat vahvuudet ja osaamispotentiaalin. Valmennettavan työn merkityksellisyys toimii punaisena lankana Annen harjoittamassa ratkaisukeskeisessä uravalmennuksessa.

240_krista.jpg

Krista Kohtakangas, tutkimus, valmennus
www.linkedin.com/in/kristakohtakangas/

Krista on uravalmentaja, joka rakastaa työtään. Krista tekee väitöskirjaa työn armollisuudesta ja armollisuus näkyy myös hänen valmennustyössään.  Valmentajana Krista on helposti lähestyvä ja hän osaa kaivaa valmennettavien vahvuudet esiin. Kansainvälisyys, yliopistomaailma ja yrittäjyys ovat hänelle tuttuja teemoja armollisuuden lisäksi. Kristalla on missio: Tehdä tohtorikoulutuksen arvoa tunnetummaksi työelämässä. Valmennettavat kiittelevät Kristaa konkreettisista työvälineistä, joista on apua urasuunnittelussa.

240_veiko.png

Veiko Värk, valmennus

Veiko on juristi, psykologi, coach, sovittelija ja pätevöitynyt ammatillinen aikuiskouluttaja. Veiko uskoo ja tietää, että menestymiseksi millä tahansa alalla usein tärkein rooli on hyvillä itsensä johtamisen ja vuorovaikutustaidoilla. Siksi Veiko on erikoistunut menestyksen saavuttamista tukevien ajattelumallien ja vuorovaikutustaitojen kehittämiseen ja valmentamiseen.

Veikon valmennuksilta osallistujat saavat aina mukaan konkreettiset ja helposti toteutettavat käytännölliset työkalut, jonka avulla onnistuu tehokkaasti saavuttaa toivotut tavoitteet.

Monipuolisen kulttuuritaustan, -tietojen, -taitojen ja -kokemustensa ansiosta Veiko voi auttaa myös paremmin ymmärtämään kulttuurienvälisiä erilaisuuksia ja kehittämään kulttuurienvälistä viestintää.

Veiko palvelee asiakkaitaan paitsi suomeksi myös englanniksi, viroksi ja venäjäksi.

Liikunta- ja ravintovalmennus

240_inka.png

Inka Calonius, valmennus
www.linkedin.com/in/inka-calonius/

Inka on auktorisoitu personal trainer ja ravintola-alan ammattilainen, jonka intohimoina ovat ravitsemus, liikunta ja hyvinvointi. Hän levittää mielelläni kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ilosanomaa muille. Voidaksemme hyvin meidän tulisi oppia rakastamaan itseämme ruoskimisen sijaan. Terveellinen ravinto ei tarkoita tiukkaa dieettiä eikä hyvä kunto ole yhtä kuin ammattiurheilijan treeniohjelma. Inka haluaa auttaa asiakasta löytämään hänelle itselleen parhaat keinot voida paremmin. Fyysinen vuorotyö ravintolan keittiössä sekä lapsiperhearki ovat opettaneet, miten ylläpitää hyvää oloa haastavissakin elämänvaiheissa. Hyvällä ravitsemuksella yhdistettynä mieluisaan liikuntaan on uskomaton vaikutus niin henkiseen kuin fyysiseenkin hyvinvointiin.

240_kira.png

Kira Tiivola, valmennus
www.linkedin.com/in/kira-tiivola/

Kira on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntija, jonka intohimona on auttaa valmennettaviaan löytämään arkeensa lisää voimavaroja. Erityisesti stressinhallinta, palautuminen ja uni ovat Kiran erikoisaluetta. Koulutukseltaan Kira on KTM, Terveysvalmentaja, LCF Life Coach® sekä Mindfulness Tunnetaitovalmentaja. Hänen koulutuspohjaansa täydentävät mm. auktorisoidun personal trainerin ja Voimavalmentajan koulutukset.

Ennen yrittäjäksi ryhtymistä vuonna 2010 Kira työskenteli yritysmyynnin ammattilaisena. Omakohtainen kokemus uupumisesta toi hänet lähemmäksi hyvinvointiajattelua ja inspiroi hänet kouluttautumaan hyvinvoinnin pariin. Nykyään Kira toimii kouluttajana ja valmentajana sekä pitää hyvinvointiluentoja.

Kiitosta Kira on saanut kyvystään todella kuunnella valmennettavaansa ja taidostaan ohjata valmennettavansa löytämään konkreettisia ratkaisuja heidän hyvinvointihaasteisiinsa.

Psyykkinen valmennus

240_minna.png

Minna Kars, valmennus, psykologi, rekrytointi, soveltuvuusarviointi
www.linkedin.com/in/minnakars/

Minna on toiminut rekrytointiin, henkilöarviointiin ja valmennukseen liittyvissä tehtävissä yli 20 vuoden ajan. Valmentajana Minna haluaa erityisesti rohkaista ja kannustaa asiakkaita löytämään oman paikkansa ja omat vahvuutensa työelämässä. Pitkän kokemuksensa pohjalta Minna pystyy auttamaan asiakasta fokusoimaan oleelliseen ja pääsemän nopeasti asian ytimeen. Valmennuksissaan Minna voi hyödyntää kokemustaan rekrytoinnista erilaisiin työtehtäviin ja monille eri organisaatiotasoille. Minnalla on kansainvälistä kokemusta Yhdysvalloista, Ruotsista, Sveitsistä ja Hollannista. Hän valmentaa kolmella kielellä: suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

240_aino.png

Aino Peltomaa, valmennus, psykologi
www.linkedin.com/in/ainopeltomaa/

Aino on kiinnostunut työhyvinvoinnista, urakehityksen ohjaamisesta ja elämänhallinnan kehittämisestä. Valmentajana hän on innostava, positiivinen ja kannustaa valmennettaviaan rohkeisiinkin päätöksiin omassa elämässään. Jokaisessa päivässä piilee uusi alku ja uusi mahdollisuus!

Esimiesvalmennus ja työyhteisöjen pulmatilanteet

Sonja.jpg

Sonja Grönlund-Lamminsalo, valmennus
p. +358 400 507516, www.linkedin.com/in/sonja-grönlund-lamminsalo/

Sonja on toiminut erilaisissa yritysten esimies- ja  johtotehtävissä lähes koko työuransa. Hänet tunnetaan erityisesti vahvana henkilöstön johtajana ja muutostilanteiden asiantuntijana. Sonjalla on sekä kaupallinen että hallinnollinen koulutus. Lisäksi Sonja kehittää omaa ammatillista osaamistaan jatkuvasti.

Asiakkaiden kanssa työskennellessä Sonjan tavoitteena on löytää asiakkaan kannalta paras ratkaisu, joka on vietävissä arkeen. Sonjan vahvuutena on taito hahmottaa kokonaisuuksia ja priorisoida tarvittavat toimenpiteet. Valmentajana Sonja on saanut positiivista palautetta kyvystä luoda luottamuksellista yhteishenkeä ja saada osallistujat puhumaan vaikeistakin asioista sekä saada heidän sitoutumaan sovittuihin toimenpiteisiin.


Kehitys, koodaus ja graafinen suunnittelu

ja2.jpg

Jari Vanha-Eskola, ohjelmistokehittäjä, hallituksen jäsen
www.linkedin.com/in/eduweb/

Jari vastaa verkkopalveluiden teknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta. Lisäksi Jari huolehtii yrityksen laskutuksesta, kirjanpidosta sekä sopimusasioista. Jari on UP Partnersin perustajajäsen.

Koulutukseltaan Jari on tietojenkäsittelytieteen maisteri. Hänellä on vahva osaaminen Internet-palveluiden suunnittelusta ja toteutuksesta sekä tietokantaohjelmoinnista. Hän on työskennellyt Internet-ympäristöjen parissa jo yli 30 vuoden ajan. Jari on suunnitellut ja toteuttanut laajoja verkkopohjaisia järjestelmiä, mm. Helsingin Avoimen yliopiston (www.avoin.helsinki.fi) verkko-oppimisympäristöt ja ilmoittautumisjärjestelmät.

henri2.jpg

Henri Loikkanen, AD, graafinen suunnittelija, hallituksen jäsen
www.linkedin.com/in/henriloikkanen/

Henri vastaa yrityksen palveluiden ja markkinointimateriaalien visuaalisesta ilmeestä. Henri on erikoistunut verkkopalveluiden toiminnallisuuksien ja ulkoasujen suunnitteluun. Suunnittelutöitä Henri on tehnyt useissa suunnittelutoimistoissa vuodesta 1996 alkaen.

Lukuisia palkintoja töistään saanut Henri on opiskellut tietotekniikkaa EVTEK:issä. Hänen aikaisempia työantajiaan ovat mm. Grey Interactive, Razorfish ja Taivas Ego. Henri on UP Partnersin perustajajäsen.

Matias2.jpg

Matias Abraham, konttorikuiskaaja, kouluttaja
www.linkedin.com/in/matiasabraham/

Matias on koulutukseltaan sekä farmaseutti että tradenomi (tietojenkäsittely). Apteekissa työskentelyn lisäksi hän on toiminut IT-tukihenkilönä sekä tietojärjestelmän ennakko- ja täsmäkouluttajana lukuisissa käyttöönottoprojekteissa.

Matias viihtyy asiakkaiden parissa ja pitää erityisesti siitä, että voi omalla toiminnallaan luoda turvallisen ja oppimista edistävän ilmapiirin. Kouluttajana häntä on helppo lähestyä ja mukava kuunnella.

Videokuvaus ja ohjaus

Salla Sorri, elokuvaohjaaja, videokuvaaja
www.linkedin.com/in/salla-sorri/

Laadukkaiden videoidemme takana on elokuvaohjaaja ja kuvaaja Salla Sorri. Tiimimme kutsuu Sallaa SuperSallaksi – eikä syyttä. SuperSallamme ei ole mikään harrastelijakuvaaja, vaan hän on todellinen ammattilainen, jonka kuvausjälki on asiakkaidemmekin mukaan priimaa! Aalto yliopisto on myös tunnistanut tämän talentin ja halusi hänet elokuvaohjaajan koulutukseen, jonne otetaan vuosittain 2 opiskelijaa! Salla on niittänyt mainetta ulkomailla, mm. Cannesissa hän on ollut ehdolla parhaasta ohjauksesta ja Lissabonin kansainvälisestä elokuvajuhlasta Salla poistui voittopokaali käsissään. Sallalla on ilmiömäinen kyky saada ihmiset rentoutumaan kameran edessä ja hän saa kuvattavistaan parhaat palat videolle. Multitalenttimme ohjeistaa asiakkaitamme sujuvasti kuudella eri kielellä, joten hän auttaa ja videoi kansainväliseen menestykseen tähtääviä yrityksiäkin erittäin mielellään. Vapaa-ajallaan Salla energisoituu Aikidosalilla. Töissä hän on aina ZEN!

Yrityksen johto ja liiketoiminta

Heidi Viljamaa, toimitusjohtaja
p. 050 545 8501, www.linkedin.com/in/heidiviljamaa

Heidi on virtuaalivalmennuksen työkalujen ja metodien kehittämiseen erikoistunut työ- ja organisaatiopsykologi. Työkaluja Heidi on kehittänyt Oikotien, Monsterin, johdon konsulttien ja ammattiliittojen kanssa. Heidi on toiminut jo 20 vuoden ajan yrittäjänä, freelancer verkoston esimiehenä sekä ura- ja työnhakuvalmentajana. Heidi on UP Partners yrityksen perustaja.

Matti Henttinen, UP-tiimin mentorointi, mentaalivalmennus
www.linkedin.com/in/mattihenttinen/

Matti Henttinen on mentaalivalmentaja, jonka fokuksena on työhyvinvointi ja urheilijoiden henkinen valmennus. Matti on vetänyt erilaisia johtamisen, oppimisen ja vuorovaikutustaitojen koulutuksia ja valmennusprosesseja yli 20 vuotta. Matti tunnetaan myös työstään yli 600 huippu-urheilijan, heidän valmentajien ja perheiden mentaalivalmentajana yli 20 yksilö- ja joukkuelajissa. Hänen osaamisestaan ovat nauttineet mm. Lontoossa olympiapronssia voittanut purjehdustiimi, muodostelmaluistelun ja cheerleadingin MM-kultajoukkueet sekä alppihiihtäjät, yleisurheilijat, tennispelaajat ja Suomen Kansallisoopperan balettitanssijat.

Vahva asiantuntemus, rento olemus ja filosofinen viisaus ovat Matin tavaramerkki. Hän osaa todella ottaa yleisönsä ja haastaa kuulijan uudenlaiseen ajatteluun. Ilmiömäisen tarinankerrontataitonsa ansiosta hänen viisaudet painuvat kuulijan mieleen ja tuottavat tuloksia. Matti antaa siivet, joilla lentää menestykseen!

240_ristoS.png

Risto Saikko, liiketoiminnan kehittäminen
www.linkedin.com/in/risto-saikko/

Risto Saikko on menestyksekkäästi toiminut IT-alan toimitusjohtaja, myyntijohtaja ja myyntitehtävissä jo kolmen vuosikymmenen ajan. Risto on johtanut neljää ohjelmistoyritystä, myynyt niistä kaksi sekä ollut osakkaana ja hallituksen jäsenenä ohjelmistoyrityksessä, joka listautui Helsingin pörssiin. 

Riston häkellyttävän laajan verkoston vuoksi hän pysyy ajanhermolla liike-elämän tarpeista. Risto jakaa UP tiimille saamaansa tietoa piilotyöpaikoista, yritysten kasvusta syntyvistä osaamistarpeista ja työyhteisöjen tyypillisistä pulmatilanteista. 

Vapaa-aikanaan Risto purjehtii mielellään ja toimi kapteenina joukkueissa, jotka voittivat kultaa Helsinki-Tallinnan Race 2003 ja Teleregatta 2006. Purjelennosta hän on saavuttanut SM-kultaa 1986 ja hopeaa 1981.

UP Tools & Kotisivut.com - Teknologiakumppanimme

Käytämme työssämme laadukkaita ja kotimaisia verkkopohjaisia työvälineitä, joita kehittää UP Tools Oy ja ylläpitää Kotisivut.com (Mediam Oy). Jo vuosia olemme hakeneet tehokkuutta, tuloksellisuutta ja systemaattisuutta omiin valmennusprosesseihimme. Työkalujen avulla saamme syvyyttä valmennuskeskusteluihin ja toteutamme virtuaalivalmennuksia suurillekin asiakasmäärille erinomaisin palauttein.