2018 | 2019 >


Unelmat vievät ulkomaille

ELLA PELTONEN

keskiviikko 13.2.2019, klo 18.00-19.00

Tässä webinaarissa puhutaan urasta, joka ei riipu maasta tai mantereesta. Oletko haaveillut muutosta ulkomaille, mutta kansainväliset työkuviot tuntuvat vierailta? Tai toivoisitko kansainvälistä uraa, vaikka pysyisit kotimaassa? Ella kertoo oman uratarinansa kautta, miten kansainvälinen työ toimii, millaisia haasteita monessa eri maassa työskentelystä voi tulla, ja miten elää arkea useammassa eri maassa. Webinaarin luonne on keskusteleva, ja erityisesti kuulijoiden omat tarinat ja kysymykset ovat tervetulleita!

TÄMÄ WEBINAARI SOPII SINULLE JOS:

 • Haaveilet kansainvälisestä urasta.

 • Haluat vinkkejä verkostoitumiseen Suomessa ja ulkomailla.

 • Olet kiinnostunut kansainvälisestä työstä, sen antoisuudesta ja haasteista.

ella.jpg

ELLA PELTONEN

Ella Peltonen on tietojenkäsittelytieteestä väitellyt tutkija, jonka erikoisalaa ovat arkipäivän tekoäly ja erilaiset sensorilaitteet.

Hän on asunut Suomen lisäksi Englannissa ja Irlannissa, mutta liikkuvat työtehtävät vievät kaikkialle maailmalle Australiaa myöten ja töitä voi tehdä missä vain, missä on Internet-yhteys. Kovan tieteellisen sisällön lisäksi Ella haluaa näyttää, miten kiinnostava ja monipuolinen ICT-ala voi olla. Ellaa voi seurata Twitterissä tunnuksella @Ella_Peltonen. 

 

Virkanaisesta vanhan vaalijaksi ja laukkusuunnittelijaksi

Piia Vähäsalo

KESKIVIIKKO 13.3.2019, klo 18.00-19.00

Piia Vähäsalo oli pidetty ja arvostettu pelastusjohtaja. Hänet palkittiin 2000-luvulla Vuoden Palomiehenä ja Vuoden Nuorena Johtajana. Vakava sairaus pakotti Piian kuitenkin luopumaan unelma-ammatistaan 40-vuotiaana. Yhdestä unelmasta luopuminen mahdollisti uudistumisen ja tilalle tuli kaksi uutta unelmaa vaalittavaksi. Tänä päivänä Piia tunnetaan Langin Kauppahuoneen rouvana ja Utua-merkin suunnittelijana.

Tule mukaan Webinaariimme jos haluat kuulla, miten Piia löysi tien eteenpäin vakavan sairastumisen jälkeen ja miten syntyi uusi suomalainen Utua-laukkumerkki ja matkailukohde Langin Kauppahuone.

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

 • Pelkäät muutosta

 • Kaipaat rohkaisua uuden kohtaamiseen

 • Haluat tietää miten unelmat voi saavuttaa

Piia-Vahasalo-29082018-Anne-Anttila-825x433.jpg

Piia Vähäsalo

Taitelijaperheessä kasvanut Piia Vähäsalo halusi oikeisiin töihin ja kuukausipalkkaa. Hän opiskeli hallintotieteiden maisteriksi, eteni palopäällikköksi ja pelastusjohtajaksi. Vakava sairaus kuitenkin pysäytti. Nyt nainen suunnittelee laukkumallistoa selällään sängyssä

 

Naisen voima ja viisaus

Piritta Fors

KESKIVIIKKO 10.4.2019, klo 18.00-19.00

Ota omat supervoimat haltuun? Naisen voima ja viisaus webinaarin tavoite on herätellä sinut löytömatkalle oman naiseutesi voiman ja viisauden alkulähteille. Tulevaisuuden johtajan tärkeimmät ominaisuudet ovat feminiinisiä joten jokaisen naisen kannattaa osallistua! Maailma tarvitsee naisten elämää ylläpitävää voimaa, viisautta, myötätuntoa sekä tunneälyä.

webinaari2019_menestyjätjatulevaisuus_pirittaFors.jpg

Piritta Fors

Piritta Fors on futuristi, naistietoisuusohjaaja, life- ja business coach, fasilitaattori, yrittäjä, lehtikuvaaja sekä taiteilija.

Pirittan missio on luoda myötätuntoisempi maailma jossa ihmiset, eläimet ja planeetta voivat hyvin. Kaikki alkaa naisten voimasta ja viisaudesta – kun nainen löytää omat erityispiirteensä, luomisvoimansa, parhaan tulevaisuuden visionsa sekä voimansa niiden toteuttamiseen - alkaa kaikki kukoistaa hänen ympärillään. Piritta Fors yhdistää naistietoisuuden, coaching sekä tulevaisuuden tutkimuksen osaamisensa hauskalla, koskettavalla ja toivoa luovalla tavalla. Let's do this!

 

Vaurastumisen askeleet

Terhi Majasalmi

15.5.2018 klo 18-19

Webinaarissa Terhi kertoo kuinka pienillä päättäväisillä askelilla voi omassa taloudessa saada aikaan turvan ja mahdollisuuden toteuttaa itselle tärkeitä asioita. Raha ei ole maailman tärkein asia, mutta se mahdollistaa meille monta tärkeää asiaa. Siksi omasta taloudellisesta hyvinvoinnista kannattaa huolehtia.

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

 • Haluat rakentaa taloudellisen turvan

 • Haluat oppia parhaita rahataitoja

 • Haluat tietää, kuinka luoda työstä riippumattomia tulovirtoja

Terhi-Majasalmi.jpg

Terhi Majasalmi

Terhi Majasalmi on sarjayrittäjä, raha- ja sijoitusmaailman mielipidevaikuttaja sekä kiinteistösijoittaja. Hän kiinnostui oman talouden hoidosta vuonna 1995 isän työttömyyden myötä. Hänen oma vaurastumistarina alkoi 31.3.1998, kun hän talletti ensimmäisen 1000 markkaa ASP-tilille. Vuosien varrella Terhi on tehnyt monipuolisesti töitä vaurastumisen ympärillä. Hänen esikoisteos Totuus taloudestasi ilmestyi 2012, Koululaisen rahakirja vuonna 2016 ja Rikastamo vuonna 2018. Vuonna 2013 sai ensi-iltansa tv-ohjelma Kirsi ja himoshoppaajat, jossa Terhi esiintyi asiantuntijana.

Terhi on kysytty puhuja ja valmentaja kotimaassaan, mutta on myös kutsuttu puhumaan ulkomaille kuten Englantiin sekä Sveitsiin. Viimeiset kuusi vuotta Terhi on sijoittanut aktiivisesti Yhdysvaltojen kiinteistömarkkinoille. Terhi loi Vauras Nainen –konseptin vuonna 2008. Kymmenessä vuodessa Vauras Nainen on kasvanut valmennusten, puhekeikkojen, tv- ja radioesiintymisten, lukuisten blogikirjoitusten myötä 47 000 jäsenen Facebook-yhteisöksi. Vuoden 2009 alusta Vauras Nainen –konsepti kohoaa jälleen uudelle tasolle tarjoten jäsenilleen uudenlaisia palveluja vaurastumismatkalle.

 

Onnistu esihenkilönä -Vältä suurimmat sudenkuopat esimiestyössä

Sonja Grönlund- Lamminsalo

KESKIVIIKKO 5.6.2019, klo 18.00-19.00

Webinaarissaan Sonja kertoo esimiestyön sudenkuopista, joihin esihenkilön ei tarvitse kompastua. Jokaisessa esihenkilöllä on työssään hetkiä, jolloin tekee tai sanoo ensin ja sitten vasta miettii. Kuitenkin juuri näissä kohdissa kannattaisi pysähtyä hetkeksi ja sitten vasta toimia. Koska työntekijät ovat erilaisia, niin myös esihenkilön on osattava sopeuttaa omaa toimintaansa niin, että jokainen tuntee saavansa tasapuolisen ja -arvoisen kohtelun.

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

 • Uskallat haastaa oman tapasi toimia esihenkilönä

 • Uskot, että omalla toiminnallasi on merkitystä

 • Luotat, että jokaisessa on potentiaalia kehittyä

Sonja Grönlund-Lamminsalo

SonjaGronlund-Lamminsalo.jpg

Sonja on toiminut erilaisissa yritysten esimies- ja  johtotehtävissä lähes koko työuransa. Hänet tunnetaan erityisesti vahvana henkilöstön johtajana ja muutostilanteiden asiantuntijana. Sonjalla on sekä kaupallinen että hallinnollinen koulutus. Lisäksi Sonja kehittää omaa ammatillista osaamistaan jatkuvasti ja takataskussa on myös työyhteisönovittelijan pätevyys.

Sonja valmentaa ja kouluttaa esimies-ja johtotehtävissä olevia onnistumaan työssään. Hän uskoo konkretiaan ja käytännönläheisyyteen, sillä esimiestyössä ei voi jäädä vain kehittämisen ja pohdinnan asteelle.

 

2018 | 2019 >