2018 | 2019 >

Viisi webinaaria yrittäjyydessä onnistumisesta

keskiviikkoisin, klo 18.00-19.00

Tulevaisuudessa yhä useampi työllistää itse itsensä. Moni työskentelee välillä palkansaajana, välillä yrittäjänä tai molempina. Tämä 5 webinaarin sarja tarjoaa tukea yrittäjyyttä harkitseville sekä jo yrittäjänä, itsensä työllistäjänä tai freelancerina toimiville.

 

Liikeideasta liiketoiminnaksi

11.9.2019 klo 18-19

Maria Jokelainen

Miten liikeidea jalostuu liiketoiminnaksi?  Mitä sinun on otettava huomioon yrittäjyyttä pohtiessasi? Miten välttää suurimmat sudenkuopat. Webinaarissa Kuori OY:n toimitusjohtaja Maria Jokelainen kertoo miten he kehittivät miehensä kanssa liikeidean Yetitabletin ympärille.  Webinaarissa kuulet myös miten idea siirtyi liiketoiminnan tasolle. Yritys on perustettu 2015 ja kasvu on ollut vahvaa, työntekijöitä on yli 20. Maria antaa vinkit kasvua tavoitteleville yrityksille ja kertoo miten välttää yrittäjän sudenkuopat.

TÄMÄ WEBINAARI SOPII SINULLE, JOS:

 • Mietit yrittäjäksi lähtemistä

 • Mietit start-up:n perustamista

 • Haluatko saada vinkkejä vahvaan kasvuun kotimaassa ja ulkomailla

MARIA JOKELAINEN

Maria Jokelainen on perustanut miehensä kanssa Kuori Oy:n vuonna 2015.  Kuori tuottaa Yetitabletteja - jättikokoisia Android-kosketusnäyttötabletteja, joiden  koot yltävät aina 98 tuumaan asti. Laite tukee enimmillään sataa yhtäaikaista kosketusta. Kuori Oy on noteerattu Kiinassa asti ja Maria tekee sinnikkäästi työtä Yetitablettien kansainvälisen kasvun eteen.  Maria tuntee niin kotimaisen kuin kansainvälisen bisneksen. Start up:n perustajana hän osaa neuvoja muita yrittäjiä miten lähteä isosti liikkeelle.

 

Palkkatyöstä yksinyrittäjäksi

25.9.2019, klo 18-19

Päivi Tiainen

Mietitkö yrittäjäksi lähtemistä? Mietitkö riittääkö sinulle tarpeeksi asiakkaita? Oletko sitä mieltä, että yrittäjäksi synnytään?

Webinaarissa palkkatyöstä yksinyrittäjäksi lähtenyt Päivi Tiainen kertoo miten yrittäjyyteen kannattaa varautua ja miten pitää asiakkaat tyytyväisinä. Webinaarissa saat täystyrmäyksen ajatukselle : yrittäjäksi synnytään, sillä moni lähtee yksinyrittäjäksi vasta 50-vuotiaana. Saat myös vinkkejä siihen pitää itsestään huolta yksinyrittäjänä ja mistä löytää yrittäjäverkostoja tueksi.

TÄMÄ WEBINAARI SOPII SINULLE, JOS:

 • Mietit yksinyrittäjäksi lähtemistä

 • Mietit onko yrittäjäksi lähtemiselle ikärajaa

 • Mietit mistä saada voimaa toimia yksinyrittäjänä

PÄIVI TIAINEN

Päivi on todellinen tekijä. Hän on koko elämänsä tehnyt moninaisia töitä ravintola-alalla, viimeiset vuodet tapahtumajärjestelyn, sekä myynnin -ja markkinoinnin alalla. Päivi työskenteli palkkatyössä yli 40 vuotiaaksi asti, kunnes päätti ryhtyä päätoimiseksi yrittäjäksi. Yrittäjänä Päivi on päässyt kiertämään niin Suomea kuin muuta Eurooppaa työskennellen erilaisissa tapahtumissa. Yrittäjänä Päivi on oppinut miten tärkeää uuden oppiminen on ja hän on opiskellut yli 50 vuotiaana mm. some PRO myynnin- ja markkinoinnin ammattitutkinnon.

 

Mentorin 10 vinkkiä, joiden avulla onnistut yrittäjänä

9.10.2019, klo 18-19

Päivi hEIKINHEIMO

Yrityksen alkutaipaleella ja kasvunkin aikana on paljon asioita, joita on otettava huomioon, jotta yritys menestyisi. Jotkut yritykset onnistuvat pääsemään tavoitteeseensa, toiset eivät. Mikä on oleellista, mikä vähemmän tärkeää? Miten voisi varmistaa sen, ettei ajeta karille heti ensimmäisinä vuosina?

Tässä webinaarissa Päivi Heikinheimo kertoo kokemuksia ja näkemyksiä yritysten elämästä, tiivistäen vuosikymmenien opit kymmeneksi vinkiksi niin aloittavien kuin jo toiminnassa olevien yritysten käyttöön.

TÄMÄ WEBINAARI SOPII SINULLE, JOS:

 • Pohdit, mitä yrittäjältä ja yrittämiseltä edellytetään menestyksen aikaan saamiseksi

 • Sinua kiinnostaa kuulla kokemuksia erilaisten yritysten tilanteista ja selviytymistavoista

 • Haluat saada rautaisannoksen oppeja ja vinkkejä siitä, miten yritykset saadaan menestymään

Paivi Heikinheimo.jpg

PÄIVI HEIKINHEIMO

Päivi toimii yritysten tukena monin eri tavoin; hän konsultoi, kouluttaa, valmentaa ja mentoroi. Päivi on itsekin pienyrittäjä ja tuntee siten yrittäjän arjen hyvin. Työurallaan hän on toiminut kymmeniä vuosia kansainvälisten teollisuusyritysten palveluksessa strategian, prosessien kehittämisen ja talous- ja rahoitushallinnon tehtävissä. Päivi on myös ollut pitkään liikkeenjohdon konsulttina eri maissa ja eri toimialoilla. Tällä hetkellä hänen painopisteensä on pienten ja keskisuurten yritysten tukemisessa. Päivi toimii aktiivisesti yrityskummina ja start-upien neuvonantajana.

Päivi on kirjoittanut teoksen Yrityksestä menestystarina, Suomen Liikekirjat, 2014.

Päivin blogikirjoituksia voi lukea sivustoilta http://keyconsulting.fi/blog/ ja http://menestystarinaksi.blogspot.com/

 

Perheen ja yrittäjyyden yhdistäminen

30.10.2019, klo 18-19  

Heidi Ekholm-Talas

Naisyrittäjiä on Suomessa noin 84 000 vuonna. Tämä on noin kolmannes kaikista yrittäjistä. Naisten omistamat yritykset ovat pääasiassa pieniä yrityksiä ja naisyrittäjät toimivat usein yksinyrittäjinä. Naisten yrittäjyys on kasvussa ja webinaarissa kuulet miten yrittäjä voi yhdistää perheen ja tuottoisan yrittäjyyden.

Webinaarissa Heidi kertoo miten on yhdistänyt yrittäjyyden kolmen alle kouluikäisen lapsen perhe-elämään miehensä kanssa. Hän kertoo miten perinteinen yrittäjyys vaihtui ajasta ja paikasta riippumattomaksi tiimiyrittäjyydeksi ilman kiinteitä kuluja sekä yrittäjäriskiä. Hän kertoo myös henkilöbrändin rakentamisesta sosiaalisessa mediassa.

TÄMÄ WEBINAARI SOPII SINULLE, JOS:

 • Haluat enemmän aikaa perheelle

 • Haluat riskitöntä yrittäjyyttä

 • Sinua kiinnostaa henkilökohtainen kasvu ja itsensä kehittäminen

 • Haluat hyödyntää sosiaalista mediaa yrittäjyydessä

Heidi Ekholm-Talas

Heidi on kolmen pienen lapsen äiti, sarjayrittäjä ja vaikuttaja. Hän pyöritti 15 vuoden ajan tapahtumatoimisto Eventgardenia toimien satojen ihmisten työnantajana. Hän on tehnyt neljät yrityskaupat urallaan. Saatuaan lapset keski-iän kynnyksellä hän halusi stressittömämpää elämää ja löysi uuden uran suoramyynnin ja sisällöntuotannon parista. Hän vastaa Lapsiarkea Median eli Lapsennimi.com sivuston sisältömarkkinointikampanjoista ja rakentaa uutta verkkokauppaliiketoimintaa yhtiökumppaneidensa kanssa. Hän tekee sisällöntuotantoa myös asiakkaiden omiin medioihin. Heidi johtaa kansainvälistä tiimiään ruotsalaisessa suoramyyntiyhtiö Zinzinossa ja hänet palkittiin vuoden rekrytoijana 2017. Heidi on toiminut lukuisissa luottamustehtävissä yrityksissä, järjestöissä sekä kuntapolitiikassa. Heidin ajatuksia voi lukea Äiti Yrittää blogista ja perheen seikkailuja seurata Delux-Retkiperhe matkablogista.

https://www.linkedin.com/in/heidiekholmtalas
http://www.aitiyrittaa.fi
https://lapsennimi.com
https://lapsennimi.com/kategoria/delux-retkiperhe

 

Yrittäjä, brändää tuotteesi oikein

27.11.2019, klo 18-19

Anna Rauhansuu

Brändäämisellä on suuri vaikutus tuotteen/palvelun myynnissä. Pitää erottua muista kilpailijoista. Pitää olla uniikki.Pitää jäädä mieleen. Miten tämä on mahdollista? Webinaarissa Saat vinkkejä yllämainittuihin asioihin. Suomessa moni käsityöyrittäjä neuloo pipoja ja myssyjä. Myssyfarmi onnistui luomaan myssyistään todellisen brändin. Nyt näitä myssyjä myydään jo 15 eri maassa Etelä-Koreaa myöten.  Myssyfarmi on maatilalähtöinen design-yritys. Myssyfarmi on perustettu 2009 isäntäväen muuttaessa tiluksilleen Pöytyälle.

Kaikki Myssyt neulotaan käsin paikallisten Myssymummojen puikoissa. Farmilla kaikki on aitoa ja alkuperäistä, eikä Pöytyä tiettävästi ole mikään muotimaailman polttopiste. Tästä huolimatta tai juuri tämän takia Myssyfarmi on onnistunut luomaan kansainvälisen brändin. Tule mukaan webinaariin kuuntelemaan miten luoda yrityksestäsi brändi.

TÄMÄ WEBINAARI SOPII SINULLE, JOS:

 • Kaipaat ideoita miten luoda positiivista huomiota herättävä brändi

 • Olet kiinnostunut markkinoinnista

 • Haluat kasvattaa joko oman yrityksesi tai työnantajasi liiketoimintaa.

ANNA RAUHANSUU

Myssyfarmin emäntä Anna Rauhansuu on luonut aiemman uransa mainostoimistossa vaihtaen kaupunkielämän 2009 emännän kunnioitettuun rooliin. Anna on Pöytyän maatalousnaisten jäsen neljännessä polvessa ja hänelle emännän taidot tulevat verenperintönä. Hän pitää Myssyfarmin elämäntyylin valokuvaamisesta ja kuvien jakamisesta Myssy-ystäviemme kanssa.

Anna on myös Myssyfarmin tuotteiden suunnittelija, joka ammentaa inpsiraationsa maalaisesta elämäntavasta, vastakohdista ja isoäitien vanhoista käsitöistä - tai vaikka verkkatakeista. Myssyissä on aina jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain lainattua.

Maalaisen ja urbaaninen elämäntavan vastakohtaisuus on farmille keskeinen luovuuden lähde. Vaikka Annalla on vahva tunne siitä, että hän kuuluu Pöytyälle ja hän näkee itsensä osana sukupolvien ketjua, kaipaa hän myös urbaania elämänmenoa. Ollaan sitten maalla tai kaupungissa tästä ristiriidasta syntyy hänelle voimakas ulkopuolisuuden tunne - sitä ei kuulu täysin joukkoon missään.